X-faktor döntő: élő adás a 12 döntőssel

2011.10.13.Zene

Mint tudjuk, az RTL Klub 2011-ben is megrendezte nagy sikert arató tehetségkutató versenyét az x-faktort. Mostanra minden válogatáson az x-faktor táboron és a mentorok házán is túl eljutottunk oda, hogy megvan a 12 döntős. A Megasztár Döntő adásai már élőben fognak zajlani, amire igen sokat készültek a versenyzők és a bírák egyaránt. RTL Klub: 2011. október 15. 19:30. Ez az az időpont és tv csatorna, amit meg kell jegyezned ahhoz, hogy élőben lássad a jobbnál jobb tehetségeket az x-faktor show-ban.

X-faktor mentorok és csoportok

Hát pontosan azért, mert minden mentor kapott egy csoportot, akikeg mentorálni kell az egész verseny alatt. Nézzük is meg, ki melyiket kapta:

  • Malek Miklós: 25 év felettiek
  • Geszti Péter: Csapatok
  • Keresztes Ildikó: Fiúk
  • Nagy Feró: Lányok

A 12 döntős névsorát pedig aláb láthatod

Ha további információt szeretnék tudni az x-faktor versenyről, vagy a fenti versenyzőkről, akkor a linkre kattintva tájékozódhatsz. Lájkold a versenyzőket az oldalon. Egyébként érdemes csatlakozni rajongói klub minden lehetséges szolgáltatásához, mert így minél több információt megtudhatunk az x-faktor versennyel kapcsolatosan, de akár a nyereményjátékban értékes nyeremények gazdája is lehetünk.

Mi köze a seobaglyak szónak az x-faktorhoz?

Hát ez egy igen jó kérdés. Röviden: semmi. Bővebben: nagyon is sok! A seobagoly az az állatfaj, mely seozik, optimalizál. Legyen szó akármiről, például egy szezonális tv műsorról, mint az x-faktor. Sok hobby seo-s, de seo szakember is próbálkozik minél előrébb kerülni arra a bizonyos kulcsszóra, ami az x-faktor. Aki ügyesen csinálja, az persze nem csak 1 szóra szerepel jól, hanem számtalan long tail kifejezésre is, így magas látogatottságot könyvelhet el. Mi több, ha még kihasználja a közösségi médiák nyújtotta potenciális lehetőségeket, megtöbbszörözheti nézettségét, mely, ha jól csinálja, még több bevételt teremt.

Hát ennyi az összefüggés. Jó tanács:

Seobaglyak: az x-faktor kampányban mindent bele! :)