Újabb felajánlás: seobaglyak sál

2011.03.09.Seobaglyak verseny
[singlepic id=15 w=150 h=240 float=left]Milyen találó és kreatív ez a Sanyi : ) Egyik fórumtársunk ajánlotta fel a seo verseny győztesének azt a sált, melyet kifejezetten a seobaglyak versenyért lett létrehozva, legyártva. A támogató és a gyártói is egyben az 1ajandek.hu webáruház. Ha további textil terméket szeretnél vásárolni, akkor nyugodtan látogasd meg a weboldalt.

Seobaglyak, hogy ne fázzanak..

Addig rendben van, hogy éjszakai állatok a seobaglyak. Éjszaka pedig általában hideg van, tehát akár jól is jöhet egy ilyen sál a seo verseny 1. helyezettének. Mindenképpen köszönöm az összes versenytársam és verseny szervező nevében a sál felajánlását, nemes gesztus volt Sanyi részéről. Persze az sem egy utolsó szempont, hogy ez reklámot jelent a textil áruháznak : ) De ez nem is baj, így van rendjén, mindenki jól jár.

Én egyébként már korábban is gondolkoztam felajánláson, persze ami késik nem múlik. Elképzelhető, hogy az eredeti tervtől eltérve tenni fogok én is egy felajánlást. Mivel nem akarom lelőni a poént, így egyelőre maradjon titok : ) Szóval az ötlet nem Sanyitól származik, viszont kedvet kaptam hozzá, hogy megtegyem én is.

Én már a verseny elején elkezdtem intézkedni, csak aztán kudarcba fulladt a dolog. Ennek oka, hogy a felajánlás nem csak rajtam múllott, hanem egy külső tényezőtől, egy külső cégtől, és ő miatta hiusult meg. Azonban megpróbálom majd én is hamarosan ezt a felajánlást.

Hajrá seobaglyak!