Újabb felajánlás: seobaglyak dombormű

2011.04.06.Seobaglyak verseny
[singlepic id=1 w=100 h=80 float=left]Hamarosan végéhez érünk a seobaglyak versenynek, mégis érkezik újabb felajánlás, újabb nyeremény, mely nem is akármilyen. Plk nevű fórumtag kollega ajánlott fel 3 díjat az első három helyezett javára. Az általa rajzolt seobagoly nyomatokat fogja domborműnek vagy öntőmintának elkészíteni. Az biztos, hogy egy hosszú távú emlék marad ez az ajándéktárgy a nyertesek számára. Ne felejtsétek el, már csak 10 nap van, így még mindig lehet ajánlásokat tenni : )

Plk azzal indokolja felajánlását, hogy nagyon sokat tanult a versenyen, és sok seo, keresőoptimalizálás trükköt elsajátított, melyhez a versenyzők és a fórum adott lehetőséget. Ezt szeretné viszonozni a felajánlásával. Külön kiemelte, hogy így legalább nem feleslegesen rajzolta meg seobaglyait, hanem végső céljukat is elfogják érni a művészi seobagoly rajzok.

Az 1-3. helyezett meg fogja kapni a dísztárgyat, plusz az első helyezett számára egy extra ajándék is vár. A kollega megtervezi, lerajzolja és megmunkálja azt a címert, amit feladatul adunk neki. Plk saját seobaglyak oldalán (gumiauto.com) lehet választani a rajzokból.

Kedves Plk! Köszönjük a felajánlást, biztosan örülni fog neki a nyertes. További sok sikert a játékban, és az életben egyaránt.

Üdv.: Arni, seobaglyak.hu