The Voice vs. Házasodna a gazda

2012.11.08.Seobaglyak Hirdetés, Zene

Mi köze van a Házasodna a Gazda nevű reality show-nak a The Voice – Magyarország Hangja című énekes – zenés tehetségkutató versenynek? Nos, az alábbi cikkünkből ezt fogod megtudni. Össze lesz itt hasonlítva minden, ami szem szájnak ingere, no meg amit a jó nép nézni szokott. Az x-faktortól a megasztárig, a fent említett aktuális műsorokon keresztül.

A legnagyobb nézettséget természetesen az x-faktor elindítása hozta az RTL Klub számára. 2012-ben már a harmadik széria fut a versenynek. Mivel a megasztár már nem tudott lépést tartani, így a tv2 kitalálta, hogy új tehetségkutatót indít, mely külföldön már hódított. Ez pedig nem más, mint a The Voice. Magyarul a Hang, magyarosítva pedig: Magyarország Hangja.

Az x-faktor első adása szeptemberben indult, a The Voice válogatása pedig csak októberben. Ennek az lett a következménye, hogy szintén alulmaradt a kereskedelmi csatorna nézettségi versenyében, így nem tudja felvenni a harcot az x-faktorral.

Néhány kiváló versenyző a voice-ból csak a példa kedvéért: Schwartz Dávid, Mohamed Fatima, Veres Mónika (Nika), Fehér Adrienn.

Most jön tehát a Házasodna a Gazda

Itt jön a képbe a házasodna a gazda, még pedig oly módon, ha már az x-faktort nem tudta lenyomni a voice, akkor talán a gazdák házasodását túlszárnyalhatja. A reality hétköznap szerdánként fut, a voice pedig pénteken, mert ugye a szombat megmaradt az x-faktornak.

Másik hasonlóság még, hogy a voice jóval tovább elhúzódik majd, mint az x-faktor, így akkor maximum a házasodna a gazdával tud majd konkurálni.

Nos, meglátjuk, hogyan alakul majd a 2013-as év.

Az adásokba jutott 4 gazda a következő: András gazda, Bence gazda, Tomi gazda, Szilveszter gazda