Tévésarok kialakítása

2013.09.04.Seobaglyak Hirdetés

Az emberek nagy hányada szereti a tévét. Kikapcsolja, ellazítja, szórakoztatja őket, kiszakítja őket a mindennapi rutinból. Érdemes egy kis külön tévézős sarkot kialakítani, állványokkal, tévéasztallal, de akár fel is erősíthetjük konzolok segítségével a tévét a falra, így még több hely marad a lakásban.

A tévé és körzete számtalan módon berendezhető. Akik több hellyel rendelkeznek, azok számára érdemes egy szép tévéállványt vásárolni, ahol vannak különböző polcok és rekeszek, jó helyük lesz ott a DVD vagy Blu-ray lejátszóknak. Ám ha sok elektronikai kütyünk van, akkor bizony gondban leszünk egy pici állvánnyal, mert nem fog minden ráférni.

Manapság már szinte alig lehet kapni „hagyományos” tévékészüléket, a boltok polcain kizárólag „lapos” LCD, LED, plazmatévéket árusítanak. Ezeknek a tévéknek kétségtelenül a legnagyobb külsődleges előnye a kialakítás, az, hogy kevés helyet foglal. Egy fali konzol segítségével egyszerűen a falra lehet erősíteni a tévét.

Ez a különlegesebb elrendezés rendkívül jól mutat, ráadásul a tévéállvány is felszabadul, rákerülhet mondjuk egy Hifi, egy játékkonzol, vagy bármilyen más elektronikai eszköz. Nem kell félni a fali konzoloktól, bírják a terhelést, bátran fel lehet szerelni nagyobb méretű LED vagy Plazmatévét is a falra.

Azok számára, akik nem elégednek meg a hagyományos hangvilággal, jó hír, hangfalakat is lehet a falra szerelni, rendkívül mutatóssá tehető egy falra szerelt tévé mellé tett, szintén konzollal felszerelt hangfal. Léteznek rendkívül esztétikus üvegállványok is, ezekre is fel lehet szerelni a készüléket, a polcokra pedig rátenni a kiegészítőket.

A variációk száma végtelen, egy kis odafigyeléssel és ötletességgel nagyon széppé lehet tenni a tévékészüléket és környezetét. Egy a lényeg: a stílus mindenképpen illeszkedjen bele a lakás többi részébe!