Nincs elég lakberendezői tapasztalata?

2013. július 6.
Kategória: Seobaglyak Hirdetés |

Sajnos gyakran megtörténik, hogy hiába szerzünk valamilyen papírt, hiányzik a gyakorlati tudás, mert azt az iskolában nem, vagy csak nagyon minimálisan oktatják. Ahhoz pedig, hogy kiváló szakemberekké válhassunk, minél több gyakorlatra van szükség. Nagyon sok cég fel sem vesz olyan munkavállalót, aki nem rendelkezik megfelelő szakmai gyakorlattal a képesítése mellé.

Nagyon fontos, hogy úgy induljunk a nagybetűs élet, a munkavállalás felé, hogy a kellő tapasztalatot megszerezzük előtte. Érdemes tehát gyakorlati helyekben vagy gyakorlati képzést nyújtó tanfolyamon részt venni, hogy megadja a kellő alapot. A Flat Art lakásművészeti stúdió külön gyakorlati képzést nyújt minden profi, végzett lakberendező számára, aki szeretné elmélyíteni a tudását.

További lakberendező tanfolyamok:

A tanfolyamuk időtartama öt hét, ez tizenkét alkalmas foglalkozást jelent, mely végén oklevél jár minden végzett, munkát leadott hallgatónak. Egy-két elméletibb jellegű alkalmon kívül az oktatás a gyakorlatra fókuszál, és megismerteti a hallgatókat a lakberendezés gyakorlati oldalával.

Milyen gyakorlat van? Például helyszíni felmérés egy olyan lakásban, ami tervezés alatt áll. Egy folyamatban lévő kivitelezésre is ellátogathatnak a tanulók, emellett berendezési és világítási tervet kell készíteniük. Egy lakberendező számára nagyon fontos a rajztechnika folyamatos fejlesztése, ez a kurzus erre is lehetőséget nyújt. Boltlátogatás kísérettel és önállóan is, konszignáció készítése. Az oklevél kiadásához önállóan elkészült munkát kell leadni a tanfolyam végén.

A Flat Art tanfolyama minden már végzett lakberendező számára kiváló lehetőség arra, hogy elmélyítsék a gyakorlati tudásukat, vagy csak felfrissítsék az alapoktatáson szerzett tudást. A tanfolyam által új ismeretekkel felvértezve tud mindenki nekivágni a munkakeresési fázisnak, és biztosan nagy hasznát fogják venni a gyakorlatorientált képzésen hallottakat a jövőben.Oszd meg a Facebook-on
djarni
Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.