Már nem luxuscikk az automata garázskapu

2018.10.04.Életmód

Sokan még a mai napig úgy gondolják, hogy nem engedhetik meg maguknak, hogy garázsukra egy modern, automata garázskaput telepítsenek. Pedig már régen elmúltak azok az idők, amikor csak a felsőbb körök engedhették meg maguknak ezt a kényelmet. Ma már nem jelent problémát, hogy egy jól szigetelő, kiváló alapanyagból készült garázskaput, akár egyedi igények szerint készítsenek el vagy szereljenek fel a szakemberek, akár milliméteres pontossággal. 

A Hörmann márkanév garancia a minőségre és a hosszú élettartamra, miközben a kézi és az automatikus mozgásokat is képes tökéletesen kiszolgálni. Az árak pedig teljesen egyedileg alakíthatóak, a garázstulajdonos megrendelő pénztárcájához igazodva. Még korábban csak a legmárkásabb autók tulajdonosai engedhették meg maguknak, hogy mintegy státusszimbólumként, a kocsijukból egyetlen gombnyomással nyissák ki a garázskaput, ma már minden háztulajdonos hozzájuthat ezekhez a kényelmi felszerelésekhez. 

Ahány ház, annyi szokás, ahány garázs, annyi kapu 

Mivel mindenkinek megvan a saját maga stílusa és igényrendszere, ezért csak nagyon nehezen lehet tökéletesen egyforma két épületet találni. Így van ez a garázsokkal is. A megálmodott csodaszép családi házat nem szabad elrontani egy oda nem illő autó bejárattal. A szakemberek segítenek eligazodni a számtalan lehetőség között, hogy a legjobb ár-érték arányú rendszert kaphassuk meg. 

Az úgynevezett szekcionált garázskapuk elegáns külseje mögött, modern belő lakozik, így nem csak mutatósak, de praktikusak is. Helytakarékos módon, gombnyomásra nyílnak fel függőlegesen, megkönnyítve az autók be parkolását és az induláskor való kiállást is. Legyen szó köríves formáról, körszegmenses vagy letört-sarkú megoldásról, esetleg a klasszikus négyszögletes kialakításról, a forma ugyanis nem játszik szerepet a beépítésnél.

Új garázsoknál és meglévők felújításánál pedig egyaránt beépíthetőek ezek a csodaszép automatizált kapuk, amelyek tökéletesebbé fogják varázsolni otthonunkat.