Ki csinálta a Facebookot? Facebook alapítója

2011.02.17.Vicc - Humor
[singlepic id=11 w=100 h=80 float=left]Ki csinálta a Facebookot? Vajon miért írják ezt be ilyen sokan a google-be? Ennyi embert érdekel ez a kérdés? Ki az az ember, akinek a nevéhez fűződik a Facebook alapítása, alkotása, alapötlete? Nos, ha már ennyien kíváncsiak erre a sorsdöntő kérdésre, akkor önzetlenül felfedjük Mindenki számára a becses igazságot. Ha tovább olvasol, megkapod a választ..

Ki csinálta a Facebookot? Szerinted?

  1. Mark Zuckerberg
  2. Chuck Norris
  3. Seobaglyak
  4. … ?

Szerinted ki az az ember, ki az az állatfaj, ki az az idegen, vagy nem idegen lény, egyáltalán lény-e, aki csinálta a Facebookot?

A lenti hozzászólások között megtippelheted a választ..

[singlepic id=10 w=320 h=80 float=right]

1. Mark Zuckerberg

Nos egyes források szerint Mark Zuckerberg, közismertebb nevén „Cukros Bácsi” az a személy, akinek a nevéhez kötődik a Facebook megalapítása. Mások pedig úgy tartják, hogy az alapötletet Mark ellopta, és ebből gazdagodott meg.

[singlepic id=12 w=320 h=80 float=right]

2. Chuck Norris

Nem kevesebb ember teszi le a voksát Chuck Norris mellett, hiszen senki más nem képes ilyen gigantikus és volumenű projekt megalkotására, csak Ő. Valaki szerint övé a google kereső is. Chuck Norris az az ember, aki képes a saját szemgolyójával beleverni egy százas szeget egy vasúti sínbe.

3. Seobaglyak

Nem régóta ismeretes ez az idegen fogalom, ugyanakkor egyre nagyobb és logikusabb a következtetés arra, hogy egy igazi, valódi, hiteles Seobagoly alkotta meg a nagy Facebook-ot. Ugyanis senki más nem képes nappalt és éjjelt maga mögé utasítva, napi 36 órán keresztül dolgozni, tervezni, alkotni, csak egy igazi Seobagoly. Ők azok, a seobaglyak, akik a teljes Internetért felelősek, ők azok, akik naggyá, szórakoztatóvá, és látogatottá teszik az Internetet.

Szerinted ki csinálta a Facebookot?