Hogyan töltsünk le játékokat Androidra?

2014. november 17.
Kategória: Játék |

Ma már a fiatalabb generáció tagjai közül egyre kevesebben vannak, akik ne rendelkeznének valamilyen okostelefonnal vagy táblagéppel, de az idősebbek is előszeretettel váltják le régi telefonjaikat smartra. A legnépszerűbb mobilos operációs rendszer az Android, amelyre nemcsak klasszikus applikációkat, hanem jobbnál jobb játékokat is letölthetünk.

Milyen játékokat lehet a mobilunkra rátölteni?

Bármilyen játékot rá lehet menteni, ami méretében megfelelő, vagy a követelményeknek megfelel a mobil vagy tablet. Elképzelhető, hogy a régebbi eszközök egy idő után nem bírják követni a frissítéseket, ugyanis sok játékkészítő a legújabb Androidra fejleszt. A játékok típusa, minősége nagyon változó, a Play áruházba nincsenek nagyon szigorú feltöltési követelmények, így könnyen összefuthatunk gagyibbakkal is.

A Play áruház

A játékokat a Play Áruház alkalmazásra bökve találhatjuk meg. Ha ismerjük a játék nevét, akkor a nagyítóra kattintva beírhatjuk, és amennyiben a telefonunk alkalmas rá, hogy letöltsük, meg fog jelenni. Ha nem tudjuk a nevet, akkor kattintsunk a Játékok fülre, itt aztán megtalálunk mindenféle szórakoztató, ingyenes és fizetős appot. Válogathatunk a legnépszerűbbek, a népszerű újak, felkapottak közül, de külön megtalálhatjuk az új és frissített játékok listáját is.

A logikai a kedvence? Vagy inkább a lövöldözős játékok kötik le? Akkor a legjobb megoldás az, ha a Kategóriák fül alatt keresgél.  A megfelelő kategória kiválasztása után szintén almenüket találhatunk, így szörfölhetünk a népszerűek, de a legtöbb bevételt termelők között is.

Megvan a játék?

Innentől kezdve nincs más dolog hátra, hogy rányomjunk a telepítés menüre. Elképzelhető, hogy az alkalmazásnak szüksége van különféle rendszerfunkciókhoz, ezt a telepítés előtt engedélyezni kell. Ha nem tesszük meg, akkor a játék nem fog települni. A nagyobb méretű játékokat ajánlatos Wi-Fin keresztül leszedni, teljesen felesleges erre pazarolni a drága mobilinternetet.

A letöltött alkalmazást ezután a többi alkalmazás között fogjunk megtalálni, a kedvenceinket akár a főképernyőre is kitűzhetjük.Oszd meg a Facebook-on
djarni
Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.