Így javítsunk a szexuális életünkön

2021.10.11.Életmód

Amikor két ember a szexuális kapcsolat mellett dönt, akkor sokan alábecsülik a meghitt, előre eltervezett pillanatokat. Egyre többször hallani, hogy csak az számít jó szeretőnek, aki spontán felkapja a másikat és megdöngeti, azonban a valóságban ez egészen máshogy néz ki.

Tény, hogy a férfiak sokkal hamarabb kapcsolnak át hálószobai üzemmódba, a hölgyeknek viszont több idő szokott kelleni. Ha a nő éppen olvas vagy takarít, akkor nem érdemes csak úgy ágyba lökni, mert izgalom helyett mérges lesz.

Felkészülés

A szexet mindig a felkészülésnek kell megelőznie. Az emberi agy mindig ezerrel pörög, úgyhogy nagyon nehéz lekapcsolni, és inkább a másikra koncentrálni. A munkahelyi gondok, családi zűrök vagy a napi gondolatok is megterhelőek, így nehezen fogunk ráhangolódni a közös pillanatokra. A hölgyeknek hatalmas impulzusra van szükségük, át kell szellemülniük, és ki kell használniuk az előjáték idejét. A felkészülési szakasz azért jó, mert a hölgyek is bele tudják élni magukat az örömökbe, és sokkal jobban fogják élvezni a szexet.

Akció

A legtöbb tanácsadó azt szokta mondani, hogy a jó szex titka a jó kommunikáció. Ez így igaz, azonban a beszélgetés után mindig akcióra lesz szükség. A párok a mennyiség helyett a minőségre esküsznek, tehát érdemes kihasználni a pillanatot és úgy bedobni magunkat. Lehet, hogy a ’mit fogok veled csinálni’ jellegű mondatok izgatóan hatnak, de inkább csináljuk is meg. Az az igazi kaland, amelyik tényleg megtörténik, úgyhogy ne csak a beszélgetésre fókuszáljunk.

Intimitás

A bensőséges és meghitt pillanatoknak ezernyi előnyük van, ami a férfiaknál is gyakran megjelenik. Amikor két ember között igazi bizalom alakul ki, tudják, hogy nem kell sietniük, és tényleg finoman bánnak egymással, akkor az elvárások is sokkal kisebbek. Ez külön előny a férfiaknak, mivel a fokozott stressz és megfelelni vágyás erekciós problémákhoz is vezethet.

Ha azonban előre tudja, hogy nem kell félnie a szeretett hölgytől, akkor sokkal hamarabb elengedi magát. Ez a kölcsönös bizalom mindkét félnek előny, és megnöveli a szexuális élet minőségét.