Illemszabályok, melyeket mindenképpen tarts be az első randin

2019. július 4.
Kategória: Hasznos Tippek |

Az első személyes találkozáson mindig nagyon sok minden múlik. Az ember ebből kifolyólag mindig izgatottan, mégis idegesen várja a randevút. Ha azt szeretnéd, hogy a dolognak legyen folytatása, akkor jobban teszed, ha észben tartasz pár fontos dolgot. Először is, véssük az eszünkbe mi nők, hogy ma már egyáltalán nem fontos az, hogy a pasi kezdeményezzen. Nyugodtan vegyük kezünkbe az irányítást, főleg akkor ha valóban komoly kapcsolatot szeretnénk. Ha az első randira készülsz, figyelj arra, hogy ne legyél túlságosan kirívó, sminkelj szolidan, és viselkedj természetesen, hogy a fiú ne érezze azt, hogy megpróbálsz előle egy álarc mögé bújni, és egyáltalán nem magadat adod.

A nőnek valóban késnie kell a randiról?

Gyakran hallani azt, hogy nőként illik az első randira pár perc késéssel befutni, valójában ez azonban nem igaz. Inkább az lehet illendő ezzel kapcsolatban, hogy a nő legyen pontos, és érjen inkább a férfi 3-5 perccel korábban oda a helyszínre. Egy régi randiszabály, miszerint a férfinak minden esetben, az első randira kötelezően virággal kell megjelennie,sokan azonban ma már elég elcsépelt szokásnak tartják. Sokan úgy gondolják, ez az első randin még túl korai, másik pedig egyenesen rosszul vannak ettől az ódivatú szokástól. Ha azonban mégis virággal állít be a férfi az első randira, ne feledd, nincs illetlenebb szokás, mint ha ottfelejted a virágot a randi helyszínén. Az éttermi randevú a leggyakoribb az első randik esetében, hiszen itt van ideje a két félnek beszélgetni, és személyesen is megismeri egymás. Az éttermi randevúk esetén azonban ne feledkezzünk meg arról a szokásról sem, miszerint a rendelést mindig a férfinak kell elsőként leadnia, majd neki illik előzékenyen megkérdeznie tőled, hogy te mit szeretnél fogyasztani. 

Fontos hogy odafigyelj a partneredre

A szemkontaktus pedig nem csak a flörtölés egyik jele lehet, de a randin az illem szempontjából is elengedhetetlen, hiszen nincs annál kellemetlenebb mikor beszélgetsz valakivel, de ő egyszerűen képtelen a szemedbe nézni. Főleg az első randi alkalmával fontos, hogy ne figyeljünk semmi másra, csak a partnerünkre, ne legyen fontosabb a telefon csörgése, vagy éppen egy üzenet bepötyögése. Csak akkor várhatjuk el partnerünktől, hogy odafigyeljen ránk a randi folyamán, ha mi is maximálisan rá figyelünk, és nem telefonálgatunk, vagy nyomkodjuk a mobilunkat randi közben. 

Ha a férfi beszélgetés közben mélyen a szemedbe néz, és nem mustrálja a körülötted elsétáló csajokat, akkor biztos lehetsz benne: tényleg téged akar megszerezni. Ha túl feszült a hangulat, egyáltalán nem ciki alkoholt inni se annak érdekében, hogy sikerüljön kicsit feloldódnunk. Az alkohol fogyasztással azonban legyünk nagyon óvatosak, hiszen könnyen lehet, hogy kellemetlen szituációkat idézhetünk elő becsiccsentett állapotunkban. Ne felejtsük el, az ittas nők sosem lesznek olyan csábítóak és szexik, mint a józanok. De egy pohárka bor elkortyolgatása feloldja azt a feszültséget melyet könnyen lehet, hogy az első randevú alkalmával mindketten ugyanúgy érezzük.

Ha már az első randin sor kerül az együtt létre, akkor nézd ezt meg, hogy nehézségek nélkül vészeld át.Oszd meg a Facebook-on
djarni
Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.