A szeglemezes vagy hagyományos tető?

2021. január 30.
Kategória: Hasznos Tippek |

Ha egy házra gondolunk, természetesen vannak elemek, amik előbb jutnak eszünkbe, mint utóbb. Ha felvillan magunk előtt a kép, a falak mellett még az ajtó, ablak és a tető biztosan megjelenik. Ezek az elemek, ezen elemek fontossága és minősége különösen fontos, hiszen egy ház építésénél a maradandó eredmény a cél.

Ezért fontos kiemelni a tetőket és hogy miért is ideálisak a szeglemezes tetők, ha házat szeretnénk építeni. 

A tető alapvetően rengeteg elrendezésben, rengeteg anyagból készülhet, már akkor is, ha csak a cserépre gondolunk. Alátámasztásban is különböző csoportokba lehet őket osztani, nem beszélve a magasságáról, a dőlésszögéről. A fedélhéjazat pedig szinte a legbonyolultabb, legfontosabb része, hiszen a házon az a tetőfelület, ami látszik is, míg a tető szerkezete nem feltétlenül.

Így ennek a résznek azon kívül, hogy praktikusnak is kell lennie, még nem árt, ha dizájnos is, már amennyire egy tető lehet.  Mint már a nagyvonalakban leírtak alapján is látszik, rengeteg olyan információ van, amit magunknak kell eldöntentünk, a saját igényeinkhez mérten. 

Kreatív, sérülésmentes illesztés 

Mindezekkel szemben a szeglemezes tetők világa, kissé adottabb feltételekkel dolgozik, mint az úgynevezett hagyományos tetők. A szeglemezes tetőket alapvetően gyárakban készítik, és az elemek, amelyeket építkezéskor majd felhasználunk, teljesen adottak.

A gyors gyártó idő lehetővé teszi azt is, hogy felgyorsítsa az építkezési folyamatot. Biztonságot is adhat nekünk a tudat, hogy az alaposan átgondolt szerkezeteket olyan emberek készítik, akik teljes mértékű szakértelmet és precizitást adnak a szerkezet elkészítéséhez. 

Az elemek, melyeket a Variosystemnél választhatunk a tetőszerkezettel kapcsolatosan, lehetőséget adnak arra, hogy az illesztés sérülésmentesen történjen, és a tetőtérre helyezendő elemek közül még válogassunk is, így a kreativitásunk nincsen teljesen korlátok közé helyezve. Hiszen ez is fontos tényező, hogy az adott, egyszerű megoldás ne korlátolja azt, hogy elkészüljön az álomházunk.Oszd meg a Facebook-on
djarni
Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.