Friss hírek a szerverek világából

2013.09.17.Hasznos Tippek

Az informatikában minden nagyon gyorsan, szinte napról napra változik, ezért fontos, hogy mindig a legfrissebb információk jussanak el hozzánk. A Szerver Diszkont áruház fontosnak tartja, hogy mind a szakemberek, mind a leendő laikus vásárlók számára egy helyen összegyűjtve legyenek ezek az információk.

Szerver Diszkont szervergépekkel foglalkozó webáruháza nem egyszerűen csak egy online shop, hanem több annál. Mivel a terület igen speciális, és nem mindenki ért a szerverek világához, ezért az oldal tartalmában igyekszik rengeteg plusz információhoz juttatni az érdeklődőket. Tévedés, hogy kizárólag laikus, vagy nem annyira hozzáértő emberek számára készítették el a Szakmai információk elnevezésű aloldalt, a szakemberek is kedvükre olvasgathatnak friss szerver híreket.

Akik tudnak angolul, azok angol nyelvű hírek között is keresgélhetnek, de a többi információ magyar nyelven lelhető fel. Az aktuális szerverkonfigurációk is elérhetőek egyetlen kattintással. Akik ragaszkodnak egy konkrét márkákhoz, azok számára könnyebbség lehet, hogy tematikusan megtalálhatóak a nagyobb márkához tartozó szerverek és leírásai. Akik nem tudnak dönteni, azoknak mindenképpen hasznos lesz a részletes leírás, ahol megtekinthető, hogy kinek ajánlott elsősorban a kiválasztott gép.

Túl a gépeken egyéb leírások is találhatóak például a kiegészítőkről, a Microsoft szerver licenszekről. garanciáról, de még szerver telepítési útmutatót is találhatunk az oldalon. Akik nem elégednek meg ennyi információval, azok számára külön szerver blogban van lehetőség informálódni és plusz tudásra szert tenni.  A szerver partner segítségével mindent megtudhatunk például a legjobb szerver processzorokról vagy a rack szerverekről.

Akik számára ezek az információk sem elegendőek, nekik érdemes felvenni a kapcsolatot a Szerver Diszkont munkatársaival. Tapasztalt mérnök informatikusok fognak segíteni kiválasztani a vállalkozás számára legideálisabb terméket.