Elindult a seobaglyak verseny

2011.01.18.Seobaglyak verseny
[singlepic id=1 w=320 h=80 float=left]A seobaglyak verseny indulási időpontja 2011. január 17. 18:00 óra, budapesti idő szerint. A szervező az internetes közösségekben jól ismert Wszp kollega, illetve a médiatámogató maga a keresooptimalizalas.me oldal, vagyis a mox.hu seo fórum. Itt lehet nevezni bárkinek, aki részt szeretne venni eme játékban, a seobaglyak versenyen.. A kiírásról, szabályokról, illetve egyéb információkról a fórumon értesülhetsz, ahova egyébként bátran csatlakozhatsz is..

Seobaglyak tervek..

Nos így előreláthatólag elég nehéz megtervezni, hogy mi várható az elkövetkezendő 3 hónapban, az biztos. Akár a helyezésekre, eredményekre gondolok, de még itt a saját oldalamon se tudom, hogy mi lesz. Azért vannak ötletek. A lényeg a kreativitás, fantázia, melynek csak a csillagos ég szabhat határt. Nézzünk pár gondolatot csak vázlatpontokba szedve:

  • Seobaglyak szerepe a zenében: legfőkébb arról esik szó, hogy mi köze a seobaglyaknak a zenéhez, zenekarokhoz, zeneelmélethez, zenészekhez. Elvégre énekelnek, vagy mi :)
  • Seobaglyak szerepe az egészséges életmódban
  • Seobaglyak hírek, információk, állapot  jelentések.
  • stb.. most több így hirtelen nem jut eszembe más..

A verseny ideje alatt a magam nevében Mindenkinek jó szórakozást és sok sikert kívánok. Győzzön a jobbik.

seobaglyak by Arni