Öt biztos jel, hogy a férfit érdekli a nő

2019. július 4.
Kategória: Életmód |

Az ismerkedés egyik legnehezebb fázisa, amikor nem egyértelmű, hogy a felek vonzódnak-e egymáshoz. Férfi és nő ugyanúgy kétségbe tudja vonni a másik fél vonzódását. Az izgalom az, amely mindkét félt ilyenkor motiválja. Vajon tetszik-e a másiknak? Vajon hogy viselkedjen, hogy elnyerje tetszését? Szerencsére az emberi test nagyon is árulkodó tud lenni ilyen helyzetekben, ha ezeket felismerik, akkor könnyebb kiigazodni a másik félen.

Érdekesség, hogy főként a női nem az, amely a részletekig kielemzi a férfi viselkedését, míg a férfiak egyszerűen csak élvezik a másik társaságát. Íme, egy kis segítség tehát a nőknek, akik nem biztosak partnerük vonzalmában. Öt gesztus mely garantáltan bizonyítja, hogy a férfi vonzódik a nőhöz. 

Férfi vonzódásának öt jele 

A férfi vagy akár női nem vonzódásának egyik biztos jele a tág pupilla. Ugyanis ha az egyik fél vonzónak találja a másikat, akkor a pupilla kitágul, szemöldökét pedig felhúzza. A tág pupilla nem csak a vonzódást fejezi ki, de csillogóbbá is teszi a szemet mely által sokkalta vonzóbb és barátságosabbá varázsolja az arckifejezést. Természetesen a szemöldök felhúzás csak egy pillanatig tart, de ez az önkéntelen gesztus elegendő, hogy elárulja a férfi vagy nő érdeklődik a másik fél iránt. 

A második jel nem más, mint az apró érintések. Legyen bármennyire ura valaki a testének az apró érintések önkéntelenül megtörténnek, a vágy, hogy a másik félt megérinthesse, tapinthassa sokkal erősebb, mint gondolnák. Ha férfi észrevétlenül hozzáért a nőhöz, vagy térdét a nő combjának támasztva pihenteti garantáltan vonzódik a másik félhez. 

A harmadik jel maga a figyelem. A szemkontaktus és a mozdulatok mellett fontos, hogy odafigyeljenek a másikra. Biztosan mindenki találkozott már olyan személyiséggel, aki szinte szerelmes volt a saját hangjába, nos, ő tőlük ezt a fajta figyelmességet nem kell elvárni. Azonban, ha kiszemelt fél odafigyel, hogy miről beszél, és még érdeklődik is iránta akkor biztosan nyert ügye van. Manapság egyre kevesebben hallgatják meg egymást a felek, nem csak a világ rohan, de a benne lakó emberek is elrohannak egymás mellett. Érdemes tehát, időt szánni a másik félre és érdeklődve jobban megismerni. 

A negyedik árulkodó jel maga a testtartás. A férfiak ilyenkor kihúzzák magukat, esetlegesen zsebre teszik a kezüket, ugyanis a behúzott hassal és kidüllesztett mellkassal a férfiasságukat próbálják hangsúlyozni. Amikor a férfit érdekli egy nő akkor felsőtestét a partner felé fordítja, lábfejeit pedig a másik félhez párhuzamosan helyezi el. Ezzel a testtartással nincs más szándéka, mint összhangba kerülni a másik féllel. Ha nem biztos a testbeszédben, akkor érdemes kipróbálni a tükörjátékot, ugyanis vonzalom esetén a mozdulatokat önkéntelenül is, utánozza a másik partner. 

Az ötödik jel pedig az érzelmi hullámvasút tünetei. Az egyik pillanatban még kedves, aztán ridegen bánik a partnerrel, hihetetlennek tűnik, de ez nem más, mint a vonzalom jele. Félreérthető, hiszen felnőtt embereknél nem számítanak ilyen érzelmi változásokra, de a férfiak nagy részénél megmaradnak ezek a kamaszkori gesztusok.Oszd meg a Facebook-on
djarni
Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.