Egyenlő esélyt Mindenkinek! Aktuális Top10

2011.04.08.Seobaglyak verseny

9 nap van a verseny végéből, így úgy döntöttem, kap egy bivaj erős linket a jelenlegi top10 minden résztvevője, ezáltal egyenlő esélyt adva Mindenkinek. Első: seobaglyak.org. Második: seobaglyak.com. Harmadik: seobaglyak.hu. Negyedik: seobaglyak.u4.hu. Ötödik: seobaglyak.seo-keresooptimalizalas.hu. Hatodik: seo-baglyak.net. Hetedik: www.gumiauto.com. Nyolcadik: seobaglyak.co.hu. Kilencedik: seobaglyak.atspace.com. Tizedik: seobaglyak.me. Minek köszönhető ez a nemes tett? Ha érdekel az írásom, olvasd tovább a cikket.

Mennyit ér egy főoldali link a seobaglyak.hu oldalról?

Iszonyatosan piszok sokat! Ha valaki utánanéz, milyen erővel és linkháttérrel rendelkezik ez a domain, hamar rájön, hogy a versenyen ez a legerősebb oldal. Mitöbb, nem csak a legerősebb, hanem a második legerősebbhez képest is kb. 3-5x erősebb. Azt viszont tudjuk, hogy a domain erejéből nem mindig következik az első hely! Tehát hiába ez a legerősebb oldal, ettől még nem leszek első helyezett. A keresőoptimalizálási tényezők listája igen széles, melynek csak a töredékét ismerjük, azokra is csak rutin, tapasztalat és következtetés után tudunk állást foglalni.

A seo verseny..

Nagyon jó és izgalmas tud lenni egy seo verseny, de az embernek valamiből meg is kell élnie, és ezt nem a versenyre fektetett munka hozza meg. Én személy szerint reggeltől késő estig dolgozom, és igen ritkán van időm a versenyoldallal foglalkozni. Vannak éles helyzetek, például a csillag születik 2011, amiből pénz is csorog vissza, tehát alapból több időt fordítok az ilyen jellegű oldalakra, mint a seobaglyak.hu-ra. De igazából ezek sem kapnak kellő figyelmet és törődést, mert fő bevételi forrásom nem ezek az oldalak.

Most nem magyarázkodni akarok, pedig gondolom sokan ezt hiszik. Ha 1. helyezett lennék a seobaglyak, vagy csillag születik kulcsszóra, akkor is ezt mondanám. Sőt, csillag születikre még mindig én vagyok a 2. legjobb az RTL Klub után, tehát mégis csak van valóságalapja annak, amit állítok. Tehát tessék ezt a cikket egy őszinte vallomásnak venni, és nem magyarázkodásnak tekinteni.

Linkek: egyenlő esélyt a seobaglyak oldalaknak..

Mivel kevés időm volt (és van) foglalkozni a seobaglyak versennyel, ezért döntöttem úgy, hogy meglinkelem az aktuális top10-ben lévő oldalakat, hogy támogassam őket, hátha tudnak valami erőt meríteni így a vége felé abból az erőből, amit a seobaglyak.hu képvisel. Ez az ajánlat, ez a lehetőség természetesen csak a verseny idejére értendő. Utána le fogom venni a linkeket. Egyrészt azért, mert valószínűleg több versenyoldal meg fog szűnni a játék után, és törött linket nem akarok a honlapon, másrészt pedig azért, mert én biztosan megtartom ezt a lapot, és saját támogatási célra fogom felhasználni azt az erőt, amiről már oly sokat beszéltem ebben a cikkben.

Könnyen elképzelhető, hogy ez lesz az utolsó cikkem a verseny végezetéig, így ezennel minden játékosnak sok sikert kívánok így a vége előtt! Ha netán mégis írnék további cikket, akkor sem kell megijedni : ) A linkek a verseny végéig a főoldalon lesznek, ezt viszton tudom garantálni. A 10 kifelé mutató link nem fog ártani az oldalnak, ettől nem kell tartani. Van már olyan erős, hogy ilyen „apróságok” ne ártsanak ennek a lapnak.

Hajrá Seobaglyak! : )

Üdv.: Arni, seobaglyak.hu

Ui.: A linket egyébként meg lehet köszönni a lenti hozzászólás funkcióval, illetve van egy Facebook Like (köszönöm) gomb is : )