A seobaglyak és az Infraszauna

2011.04.16.Seobaglyak Hirdetés
[singlepic id=19 w=320 h=80 float=left]Hogy kerül egy seobagoly egy infraszauna kabinba? A seobaglyak szeretik az infraszaunát? Mindenek előtt tisztázni kell, hogy mi az az infraszauna, mire jó, és milyen jótékony hatásai, előnyei, stb.. vannak. Mint tudjuk a seobaglyak éjszakai állatok, nappal leginkább alszanak, pihennek, mégis szívesen használják az infrakabin adta pozitívumokat. Több szemszögből meg lehet közelíteni egymáshoz való viszonyukat, lássuk ezeket.

Mire jó egy infraszauna?

Az infraszauna az egyik leghatékonyabb eszköz a szaunázás világában. Ötvözi az összes eddigi pozitív előnyöket, melyeket a régebbi szaunák jelentettek, negatív hatásukat pedig megszűnteti. Hogy lehet úgy izzadni, kalóriát égetni, fiatalodni, szépülni, ráncokat, narancsbőrt eltűntetni, kiegyensúlyozottan és egészségesen élni, miközben az infraszauna nem is fűti testünket közvetlenül? A válasz nagyon egyszerű. Infrasugarak segítségével, melyek mélyen a bőrbe hatolnak és ott fejtik ki hatásukat. Így nem a közvetlen hőtől izzadunk, hanem a sugarak hatására. A klíma így elviselhetőbb, és nem lélegzünk be forró levegőt sem.

Seobagoly az infraszaunában?

Ha a seobaglyat egy élő embernek tekintjük, aki éjjelente a számítógép előtt ül, programoz, weboldalt épít, keresőoptimalizál, akkor neki is szüksége van pihenésre és az egészséges éledmód megtapasztalására. Ehhez a megoldást az infraszaunák jelentik. Kényelmes pihenés, miközben megtapasztalhatjuk az igazi wellness érzés örömeit, letudhatjuk felesleges kilónkat, de akár fittek és fiatalabbak is lehetünk a rendszeres infraszauna használata által.

Rengeteg oldalt lehetne regélni arról, mire jó egy infraszauna, mik az előnyei, milyen hatása van az emberi szervezetre, miért egészséges, milyen típusok vannak, hogyan kell használni, stb.. Ezt most nem teszem meg, inkább adok egy linket, ahonnan kiindulva, több hasznos tippet és leírást is olvashatunk:

Infraszauna Tippek

A linkről kiindulva több másik weboldalt is találhatunk, ahol részletes leírások vannak az infraszauna és infrakabin használatával, hatásaival kapcsolatosan. Érdemes elolvasni azokat.

Seobaglyak és az infrakabin

A másik verzió, amikor nem emberről beszélünk, hanem egy kihaltnak vélt madárfajról, a miskolc seobaglyak eredetéről, vagy esetleg egy fiktív szóról, mely a 2011-es keresőoptimalizálási verseny kulcsszava. Ebben az esetben is be lehet párosítani a 2 témát. Miért csak az emberek élvezzék a civilizáció adta előnyöket? Adjunk meg a kényeztetést házi kedvenceinknek is, legyen az akár egy seobagoly, vagy más. Határ a csillagos ég :)