A romantikus vacsora titkai

2013.10.07.Hasznos Tippek

Minden hölgy szereti a romantikus vacsorákat. Teljesen mindegy, hogy az otthon melegében vacsorázunk vagy egy hangulatos étteremben, mindkettőnek megvan a maga varázsa. Milyen egy ideális romantikus vacsora?

Ha úgy döntünk, hogy otthonunkba hívjuk a szeretett hölgyet, akkor komolyabb előkészületekre van szükség. Bár rendelhetünk is vacsorát, azért mégiscsak jobb, ha mi magunk készítjük el. A nők általában szeretik a házias, főzni tudó férfiakat, ezzel mindenképpen plusz pontot szerzünk magunknak. Ha nem vagyunk nagy konyhaművészek, akkor az internetről töltsünk le valamilyen egyszerű receptet. Nem muszáj hatfogásos menüt készíteni, a lényeg az, hogy szívünket-lelkünket adjuk bele. A hangulat is legyen romantikus, egy-egy szál virággal, gyertyákkal, fényekkel és zenével egyaránt lehet varázslatos hangulatot varázsolni.

Ha romantikus éttermi vacsoráról van szó, akkor válasszuk meg jól a helyet. Semmiképpen ne vigyük a hölgyet hangos, túlzsúfolt helyre, egy csendes, kis vendéglő ideális választás. Amennyiben népszerű helyről van szó, ajánlatos előre lefoglalni az asztalt, hogy ne érjen bennünket meglepetés. Ha kell, nézzünk utána az interneten a vendéglő étlapjának és itallapjának – kellemetlen, ha a kedvenc ételeinket nem készítik el, vagy ha helyben derül ki, hogy mégsem a mi pénztárcánkra szabták az árakat. Érdemesebb egy olcsóbb vagy árban középkategóriás helyet választani és jól belakmározni, mint egy puccos helynél számolgatni a pénzt, és inkább a legolcsóbbat rendelni.

Vannak olyan éttermek, ahol van élő zene is, ez még hangulatosabbá teheti az estét. Akár a barátainktól is kérhetünk tanácsot, hogy hová menjünk, vagy keresgéljünk az interneten, hiszen sok vendéglő már megtalálható ott. Vigyünk a hölgynek egy szál virágot, ez is nagyon romantikus gesztus.