A Playstation 3 még nem tűnik el!

2013.08.29.Seobaglyak Hirdetés

A Sony által gyártott Playstation játékkonzol szériáról mindenki hallott már. Már nem kell sokat aludni, és megérkezik a sorozat negyedik tagja, de akik nem szeretnének arra várni, vagy költeni annyit, azok számára még mindig lehetséges alternatíva a Playstation 3.

A PS 3 már jó régóta létezik, lassan hét éve, 2006. novemberében került a boltok polcaira. 2011. áprilisáig világszerte 50 millió darabot adtak el belőle, és a szám azóta folyamatosan nő, hiszen az idei év novemberében fog csak kijönni a PS 4. Számtalan kiegészítőt és játékot adtak ki hozzá.

A harmadik Playstation annyiban más, mint elődei, hogy például elérhető róla az online Playstation Network szolgáltatás, ez a korábbi konzolokon nem volt lehetséges. Ennek az online szolgáltatásnak a segítségével számos extra funkciót lehet igénybe venni, például lehetett vele böngészni, multiplayerben játszani, vagy különféle tartalmakat letölteni. Ez a Playstation hivatalos rendszere, mindenféle tartalom elérhető róla, kedvezményes áron lehet megvásárolni a különféle tartalmakat a játékgépünkre. Meg kell említeni, hogy nagyon sok multimédia szolgáltatással bír a harmadik PS, lehet csatlakoztatni a Playstation Portable-höz.

A HD minőségű anyagok lejátszásához a konzol egy kétszeres sebességű Blu-ray olvasót használ, a így a nagy méretű fájlok sem okoznak neki akadályt.

A PS 3 jelenleg a legfrissebb a Sony-féle játékkonzolok listáján, ám ez hamarosan meg fog változni, ugyanis érkezik a negyedik testvér, ami kiszoríthatja a 7 évvel idősebb testvért. Pontos időpontot még nem lehet tudni az érkezésről, úgy hírlik, hogy november végén lesz az új konzol premierje. Mivel most minden a PS 4 körül forog, ezért nagy valószínűséggel hatalmas akciók, leértékelések fognak jönni a PS 3-hoz készült termékeknél. Nagy valószínűséggel egy darabig még nem fog a süllyesztőbe kerülni a harmadik PS, főleg, ha a rajongók továbbra is igénylik majd.