Duguláselhárítás Debrecenben a Seobaglyaknál

2010. április 15.
Kategória: Vicc - Humor | További ,

A seobaglyak királyánál Arninál jártunk háztűznézőben. A vicces az, hogy még ebben a csillogó palotában is előfordulhat, hogy duguláselhárításra van szükség, ha eldugult egy mosogató, mert sok szennyeződés került a csőbe. De természetesen ugyanez megtörténhet a vécével és a fürdőkáddal is. A seobaglyak királya azaz Arni új radiátort vett, mert elromlott a régi és emiatt légteleníteni kellett az új készüléket, ezért hívott egy debreceni vízszerelőt, akinek profilja a szakszerű duguláselhárítás.

További beruházások a seobaglyaknál

Ja egyébként most épít egy új kastélyt magának, remélhetőleg a költségvetéséből padlófűtésre is futja majd. A régi vécétartályt is szeretné végre lecserélni, de nem akar súlyos pénzeket költeni rá. A kastély építése elviszi minden pénzét. Ezen dolgok beszerzésével, illetve javításával nem lehet sokat várni, mindig jó, ha van kéznél szakember.

Mindig bízza szakemberre a duguláselhárítást!

Debrecenben és környékén díjtalanul házhoz megyünk a seobaglyak királyának az alattvalóihoz is, és segítünk elhárítani a problémát! Arni ezen kívül vett egy új mosógépet, kádat és egy zuhanyzót is, de sajnos nem tudja bekötni (kikérem magamnak – by Arni : ) ). Szakemberünk minden vízvezetékkel kapcsolatos munkát szakszerűen, garanciával elvégez, Arninak csupán hívnia kell! Ne bízza az ilyen fontos munkákat a véletlenre, kérjen inkább segítséget! Velünk megoldhatja dugulással kapcsolatos problémáit, csupán kapcsolatba kell lépnie velünk!

Írta: GunsOszd meg a Facebook-on
djarni