Új Célok a verseny alatt

2011. február 28.
Kategória: Seobaglyak verseny |

Nos, egyre jobban látszik és körvonalazódik az a tény, amit már a verseny elején sejtettem. Nem másról van szó, mint arról, hogy egyszerűen nincs időm foglalkozni a seobaglyak.hu versenyoldallal. Az, hogy most ide feldobok egyszer – egyszer 1 cikket, az igazából 5 percembe telik. Ez is valami természetesen, több a semminél, de koránt sem elég ahhoz, hogy versenyben maradjak jó pozícióban, vagy akár felkerüljek az 1. helyre.

Folyamatos keresőoptimalizálás, karbantartás és törődést igényel egy ilyen oldal, hiszen versenytársaim tudatosan, sokat foglalkoznak saját weboldalukkal. Már pedig intenzíven közeledik a verseny vége, és innen fordítani már alapjában is nehéz, de mindenek előtt sok munkát igényel.

Az új cél az, hogy nem a verseny miatt, kedvéért él tovább ez a lap, hanem saját érdekeim kiszolgálása érdekében. Értem ez alatt, hogy támogatom a saját projekteimet, melyen belül már korábban is esett cikk, hirdetés. Így legalább visszaköszön a beleölt munka, ami egyébként eddig is igen csekély volt, de visszakapom az értékét támogatás formájában.Oszd meg a Facebook-on
djarni