Seobaglyak szaporodása

2011. január 23.
Kategória: Seobaglyak verseny |

A Seobaglyak “szaporodásához”, azaz számuk növekedésének vizsgálatához nem a biológia és genetika tudományát kell segítségül hívnunk. Lévén, hogy alig egy évtizedes múlttal rendelkező “fajról” van szó, nem is lehetne a genetika eszközeivel összefüggéseket találni. Sokkal inkább gazdasági és szociológia okokat kell keresnünk megjelenésükben.

A harmadik évezred elején az internet villámgyorsan beköltözött az otthonokba, hamar világossá vált, hogy ez egy olcsó és kifejezetten eredményes reklámozási felületet jelenthet. Természetesen a szolgáltatásaikat és portékájukat kínáló cégeknek, vállalkozásoknak meg kellett jelenni az interneten, ennek az egyik legjobb módszere a saját weboldal építése.

A XXI. század első éveiben a hazai internetes háztartások számának növekedése mellett indult útjára napjaink vezető internetes keresőszolgáltatása a Google is (valójában 1998-ban vált nyilvánossá). A keresőóriás fejlődése pedig a kezdetektől egy sikertörténet. Ez a két tényező az alapoka a keresőoptimalizálással foglalkozók számbeli gyarapodásának. Akinek weboldala van hamar rádöbben, hogy nem elég a jól működő és szépen összerakott weboldal, mert az internet óriási világában nem fognak rátalálni. Valahogy népszerűvé, látogatottá is kell tenni azt.

Itt jönnek a képbe a Seobaglyak, akik a SEO-t művelik. Bizony a SEO (Search Engine Optimization) az ami ezt az újonnan megjelent szükségletet, igényt a lehető legjobban kielégíti. Nemcsak a látogatók számát lehet a keresőoptimalizálás módszereivel növelni, hanem olyan látogatókat irányíthatunk oldalunkra, akik azt is keresték, tehát lényegében potenciális ügyfeleket és vevőket.

Innen már egyszerűen következik, hogy miért szaporodnak a Seobaglyak. Megjelent az igény, tehát növekedett a kereslet, ergó növekszik a kínálat. A hogyan pedig egyszerű, maguk a keresőoptimalizálók katalizálják az új SEO mesterek megjelenését. Írások, konferenciák, blogok és fórumok képezik a SEO új és még talán jelenlegi generációját is.Oszd meg a Facebook-on
djarni
5 hozzászólás “Seobaglyak szaporodása”
 1. class="alt" id="comment-424"> jozsoo írta:

  Nagyon jók az ikonok. Honnan veszed őket. Nagy seobaglyak vagy te!

 2. id="comment-425"> Chati írta:

  Jozsoo az interneten bóklászva találom őket, szóval lopok… tudod a net a buherátor Seobaglyak kincsesbányája… :)

 3. class="alt" id="comment-426"> jozsoo írta:

  Hát lopni nem szép dolog! Már a seobaglyak is?

 4. id="comment-427"> Chati írta:

  Küldök nekik e-mail-t a bejegyzés linkjével és egy köszönömmel, no meg Seobaglyak aláírással… még nem reklamált senki… :)

 5. class="alt" id="comment-428"> Roland írta:

  Nem szégyen ez, én is így szerzem ami kell :)

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.