Seobaglyak.hu újra töltve..

2011. február 15.
Kategória: Seobaglyak verseny | További ,

Nos, úgy döntöttem, meglépem az átirányítást. Igazából ez nem vesz el az időmből semmit, hiszen megvan 1-2 perc alatt. Csak át kell másolnom a tárhely tartalmát, plussz kimenteni az adatbázis fájlt, és kész is vagyok. Illetve annyi plusz munka volt / van még vele, hogy most ezt a cikket megírom : ). Ennek csupán 2 oka van. Egyrészt megpingeli a google-t és változik, frissül a tartalom, továbbá az sem utolsó szempont, hogy nyomom a kontentot : )

Seobaglyak.hu

Meglátjuk, hogyan reagál erre a google. Nem nagyon csináltam még olyat, hogy 1 hónapos oldalt egy alig 2 hetes domain-re irányítok át. Alapjában véve az átirányítás alatt minden jó átöröklődik az új helyre, ha azt valaki nem visszaélésből csinálja, illetve megfelelően hajta végre. Nos semmi visszaélés nincs ebben, de mint tudjuk az átirányítás sem úgy megy ma már, mint régen. Óvatosan kezeli ezt a google, mert elég sok visszaélés történt ezzel kapcsolatosan. Ezt pedig úgy teszi, hogy az átöröklődés nem azonnal történik meg, hanem késleltet, úgynevezett delay után.

Persze ez sem mindig van így, mert a Csillag Születik oldalam átirányítása után azonnal felcserélte a pozíciót a rangsorban. Hozzáteszem, ott több éves tartalmat irányítottam át, nem 1 hónaposat. Nos, meg látjuk mi lesz, ha nehezen eszi meg, akkor adunk neki egy kis hátszelet ;)Oszd meg a Facebook-on
djarni
3 hozzászólás “Seobaglyak.hu újra töltve..”
 1. class="alt" id="comment-23"> Arni írta:

  Mostanában igen szeszélyes a google, be van lustúlva, vagy csak a szerverivel spórol? Hihetetlen ritkán indexel még akkor is, ha pingelve van a cikk, még akkor is, ha egy olyan hírportálról beszélünk, ahol naponta 10-15 új hír publikálódik.

  Szóval kíváncsi vagyok, hogy a seobaglyak.hu lapot mikor indexeli le normálisan, mikor jön rá, hogy átirányítás történt.

 2. id="comment-24"> Csaba írta:

  Én megtiltottam volna a seobaglyak.hu használatát a seobaglyak versenyben.
  Ez így nem érvényes, megóvom a versenyt…:)

 3. class="alt" id="comment-28"> Arni írta:

  Miért tiltottad volna meg? Ennek a szabálynak úgy lett volna értelme, ha az összes kulcsszavas domain meg lett volna tiltva. Nem rosszabb a .com sem a .hu-nál.

  Nem mellesleg azért regisztráltam be, mert nem kellett senkinek. Másnap láttam, hogy szabad, senki még csak meg nem próbálta beregisztrálni, gondoltam akkor én megteszem. Szóval a lehetőség mindenkinek megvolt.