Racionalista Seobaglyak

2011. január 20.
Kategória: Seobaglyak verseny |

A Seobaglyak krémjét képezik a racinalista filozófiát követő SEO mesterek. Ők már nem állnak meg a tapasztalatok megszerzésénél és alkalmazásánál. Folyamatosan elemzik a keresőoptimalizálási módszereket, következtetnek a Google algoritmusának működésére, illetve annak változásaira.

Racionalista seobaglyak
Saját és mások tapasztalatait rendszeresen elemzik és a kapott eredmények szintézisei útján új hipotéziseket állítanak fel, új lehetőséget kutatnak. Ők főként már nem hobbi szinten űzik a keresőoptimalizálást. Véleményükre és időnként általuk elhullatott információ morzsákra érdemes odafigyelni. Bizony minden Seobagolynak keresni kell az utat, hogy miként lehet ő is racionalista Seobaglyak egyike.

Ezzel véget ért a Seobaglyak filozófiájának tárgyalása. Mint írtam az első alkalommal, a filozófiai irányzatok nem homogén formában jelennek meg az egyes egyedek gondolkodásmódjában, hanem a különféle elemek vegyítve. Azonban minden seobaglyat meghatároz ezen elemek összessége és valamely csoporthoz közelebb visz.Oszd meg a Facebook-on
djarni
Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.