Helyzetjelentés a 29. napon

2011. február 14.
Kategória: Seobaglyak verseny | További , ,

Mint tudjuk, január 17-én startolt el a 2011-es év seo versenye, a seobaglyak verseny. Immáron a 29. napon járunk, amikor is elég sok következtetés levonható. 18 nap után megkaptam a seobaglyak.hu domainnevet, így már az is csatába szállt a többi versenyoldallal. Jelenleg, a 29. napon top10-ben van benne, még pedig a 8. helyen. Egyből utána követi a zenekarokaz.hu aldomain-en lévő úgynevezett bevezető oldal.

Google helyezések seobaglyak kifejezésre

1. helyen Chati oldala áll a seobaglyak.org domain-nel. Véleményem szerint ő az egyetlen versenyző, aki nagyon tudatosan, magas szakértelemmel végzi munkáját, tőle kell csak tartani. Minden nagyképűséget félretéve, én őt tartom az egyetlen konkurenciának. A top10-ben lévő többi oldal jelenleg igen gyenge. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem erősödnek, illetve nem tudható, ki milyen hajrát akar és mikor. Jelenlegi megítélésem tehát ez. Ha lesz elég időm a seobaglyak oldalam foglalkoztatásával, akkor akár versenybe is szállhatok Chati-val, ha nem, akkor valahol megmaradok a top10-ben, vagy hátrébb, ahogy erősödik a többi oldal is.

Seobaglyak.hu

Érdekes figyelni, hogy milyen könnyedén jutott be a top10-be ez a domain. Pedig még csak egyetlen előszoba honlap. No persze, nem titkolom, hogy tettem azért, hogy bekerüljön a top10-be. Eredetileg a mai napon, a 29.-en terveztem, hogy ráirányítom a már elkezdtett weblapomat. Közben úgy érzem, hogy még várok vele, hadd érjen még egy picit a domain. Elvégre így is top10-es.

Biztos sokakban megfordult már a kérdés, hogy miért nem végeztem még el az átirányítást. Erre az az egyszerű válaszom van, hogy taktikai szempontból. Majd ki fogok lőni akkor, amikor én úgy gondolom. Azt viszont garantálom, hogy nagy lövés lesz : )

Szubjektív tanácsok a többi seobaglyak versenyző számára..

Tessék kicsit többet foglalkozni az oldalaitokkal, és használjátok fel az eddig szerzett seo tudásotokat, mert Chati ellen a jelenlegi munkátok a béke segge alatt sincsen. Van az 1. pozíció, utána fényévekre a 2. , innentől kezdve pedig milliméterekre vannak egymástól a lapok (köztük az enyém is), össze – vissza táncolnak a legmagasabb bizalmatlanságok közepette.Oszd meg a Facebook-on
djarni