Empirikus Seobaglyak

2011. január 19.
Kategória: Seobaglyak verseny |

Filozófiai szempontból a következő nagy csoportot az empirizmus tanai határozzák meg. Ők lényegében a tudást tapasztalataikból merítik. A hobbi szinten keresőoptimalizálást folytató és sikeres seobaglyak legtöbbje sorolható ide. Fő eszközeik a kísérletezés és a következmények elemzése.

Empirikus Seobaglyak

Ezeket a Seobaglyakat hívom én buherátoroknak, nem titkolva, hogy magam is soraikat erősítem. Természetesen a jó empirikus keresőoptimalizáló sem csak saját tapasztalataira építkezik. Többnyire sikerrel képesek alkalmazni más Seobaglyak jól működő módszereit, illetve elkerülni a mások által elkövetett hibákat. Számukra különösen fontos mások SEO munkájának megismerése, hiszen ez a tapasztalat új lehetőségeket jelent számukra. Egyes empirikus egyedek hajlamosak túlzottan elmélyedni a tapasztalatok elemzésében, de ők már átmenetet képeznek a racionalista Seobaglyak csoportjához ami a következő írásunk témája lesz.



Oszd meg a Facebook-on
djarni
2 hozzászólás “Empirikus Seobaglyak”
  1. class="alt" id="comment-418"> Béli Csaba írta:

    Gratulálok, hogy jelenleg az első vagy, de vigyázz, ne lődd el az összes muníciódat mert messze még a verseny vége…
    Ha gondolod ide is beküldhetsz linket:

  2. id="comment-419"> Chati írta:

    Még csak alapozok… :)
    Bár a keresőoptimalizálási lehetőségek száma adott pillanatban véges… azért ez folyton növekszik és három hónap alatt kiaknázhatatlan…

Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.