Elindult a seobaglyak verseny

2011. január 18.
Kategória: Seobaglyak verseny |

A seobaglyak verseny indulási időpontja 2011. január 17. 18:00 óra, budapesti idő szerint. A szervező az internetes közösségekben jól ismert Wszp kollega, illetve a médiatámogató maga a keresooptimalizalas.me oldal, vagyis a mox.hu seo fórum. Itt lehet nevezni bárkinek, aki részt szeretne venni eme játékban, a seobaglyak versenyen.. A kiírásról, szabályokról, illetve egyéb információkról a fórumon értesülhetsz, ahova egyébként bátran csatlakozhatsz is..

Seobaglyak tervek..

Nos így előreláthatólag elég nehéz megtervezni, hogy mi várható az elkövetkezendő 3 hónapban, az biztos. Akár a helyezésekre, eredményekre gondolok, de még itt a saját oldalamon se tudom, hogy mi lesz. Azért vannak ötletek. A lényeg a kreativitás, fantázia, melynek csak a csillagos ég szabhat határt. Nézzünk pár gondolatot csak vázlatpontokba szedve:

  • Seobaglyak szerepe a zenében: legfőkébb arról esik szó, hogy mi köze a seobaglyaknak a zenéhez, zenekarokhoz, zeneelmélethez, zenészekhez. Elvégre énekelnek, vagy mi :)
  • Seobaglyak szerepe az egészséges életmódban
  • Seobaglyak hírek, információk, állapot  jelentések.
  • stb.. most több így hirtelen nem jut eszembe más..

A verseny ideje alatt a magam nevében Mindenkinek jó szórakozást és sok sikert kívánok. Győzzön a jobbik.

seobaglyak by ArniOszd meg a Facebook-on
djarni
1 hozzászólás “Elindult a seobaglyak verseny”
  1. class="alt" id="comment-39"> Seobaglyak - Seo verseny 2011 írta:

    […] A 2011-es év egy újabb seo verseny indításával kezdődött. Volt már sok féle verseny az elmúlt 3 évben. Voltak kisebb versenyek, melyek az ELTE-n tanuló diákok számára voltak kihívás, és voltak, melyek kimondottan seo témában jártas emberek szaktudását próbálta ki. A kulcsszavak igen változatosak voltak eddig is. Volt linkfelhő, webszemjankó, seonyár2008 – csak, hogy párat említsek a teljesség igénye nélkül -, és most 2011-ben pedig Seobaglyak Seo Verseny. […]