Lehetőségeink arany vétel esetén – miért is vegyünk mi is aranyat?

2010. március 22.
Kategória: Seobaglyak Hirdetés |

Arany vétel a világválságban? IGEN! A jelenleg fennálló gazdasági status que 2008 óta tart, azóta minden ember a Földön azzal szembesül nap nap után, hogy ebben a hatalmas gazdasági katarzisban már nem érvényesek azok az írott és íratlan szabályok, melyek korábban megszokott és bevett szokások voltak.

Fel kell fedeznünk, milyen lehetőségek segítségével tudjuk átvészelni ezt a mélypontot. Itt sok ember agyában felbukkan az a nemesfém, mely az emberiség feljegyzett 5000 éves történelme alatt kiemelt szereppel bírt a valutapiac területén. Az aranyfelvásárlás egy logikus döntés, az arany évezredek óta képvisel értéket és vásárlóértéket. Bizalmat gerjeszt és táplál. Pénzügyi szakemberek egyöntetűen azt vallják, hogy a polgári személyeknek vagyonuk 30 százalékát érdemes aranyban tárolni, a viszonylag visszafogott értékingadozása miatt.

Arany vétele esetén elkerülhető, hogy ingóságaink és ingatlanjaink elértéktelenedjenek, ahogy az a jelenlegi helyzetben is történik, ezáltal megnő az aranyat birtokló személy valós tőkéje, anyagi helyzete pedig kiszámíthatóbbá válik. Egy lakást, vagy egy autót manapság sokkal komplikáltabb eladni, mint 10 éve, vevőt találni rá szinte lehetetlen, az árat pedig lenyomja a piac túltelítettsége. Arany tulajdonlás esetén ez a helyzet nem áll fent, köszönhetően annak, hogy megtakarításunkat bármikor értékesíthetjük, amennyiben készpénz szükségessége merül fel.

Az arany és az ezüst árfolyama

Fontos, hogy folyamatosan figyeljük az arany és ezüst árfolyam alakulását, mert a mai napig azért nem kockázat mentes az arany vétele és eladása.Oszd meg a Facebook-on
djarni
Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.