Kapuválasztási kisokos

2013. április 29.
Kategória: Seobaglyak Hirdetés |

Mind építkezés során, mind már meglévő családi háznál gondot okozhat a kapu kiválasztása. A családi házaknál a kert ápoltsága mellett fontos a szép kapu kiválasztása is, fontos, hogy illeszkedjen a ház és a lakói stílusához. Vannak olyan kertes házak, ahol elől nincs egyáltalán kert, másoknál elől és hátul is nagy terület áll rendelkezésre.

A kapuválasztásnál előre meg kell határozni, hogy hová kerül, milyen célt fog szolgálni, és mennyit fogjuk használni. Van, ahol kizárólag elől lehet bemenni, van, ahol elől és hátul is. Ez a ház adottságaitól is függ, ha a kertünk közvetlenül szomszédos egy másikkal, akkor oda értelemszerűen nem tervezhetünk bejáratot. Gondoljuk át alaposan, hogy melyik bejáratot használnánk sűrűn. Csak akkor tervezzünk több kaput az udvarunkhoz, ha használni is fogjuk őket, különben teljesen felesleges pénzkidobás.

Kapuválasztásnál nem elhanyagolható szempont a jármű elhelyezése. Tárolhatjuk az autót beépített garázsban, a kerthez kapcsolódó különálló épületben, vagy egyszerűen csak az udvarban, ha nincsen más lehetőség. Ha nagyobb méretű járművel rendelkezünk, kétszárnyú kaput érdemes választani. A kényelem érdekében érdemes egyből elektromos kapurendszert vásárolni, így megkímélhetjük magunkat a folytonos kijárkálástól és kulcskereséstől. A választott kapunk mindenképpen legyen esztétikus, kellően magas, hogy távol tartsa az illetékteleneket, záródjon megbízhatóan.

Kapuválasztási kapcsolatfelvétel: http://www.kapu24.hu/index.php?route=information/contact

Ha nem építkezünk, hanem meglévő, vagy újonnan vásárolt házunkat szeretnénk új kapuval felszerelni, azt is megtehetjük. Egy régi kapu átfestése is sokat lendíthet az összképen, de modernizálhatjuk kapunyitó szettekkel. Szakember segítségével eltávolíthatjuk azt a kaput, amelyre nincs szükségünk, de tervezhetünk újat is, a kerítés megbontásával oldhatjuk meg ezt a feladatot. Elég lehet egy apró változtatás is ahhoz, hogy szép, harmonikus és modern kertünk, kapunk legyen.Oszd meg a Facebook-on
djarni
Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.