Hogyan lehet párt találni az interneten?

2013. február 22.
Kategória: Seobaglyak Hirdetés |

Vannak, akik nem találják a párjukat, és kevés idejük vagy lehetőségük van az ismerkedésre. Nekik kiváló alternatíva lehet az interneten való ismerkedés. Nem egyszerű dolog rálelni a megfelelő emberre, akivel évekig egy párt alkothatunk. Az interneten számtalan társkeresési portál működik. Vajon meg lehet-e találni az igazit a világhálón?

Rengeteg sikersztorit lehet hallani ismeretlenekről, akiket a világháló hozott össze valamilyen társkereső hirdetés kapcsán. Természetesen bárkinek van lehetősége megtalálni a párját, de azért nem árt óvatosnak lenni, mert nem mindenki az, aminek mondja magát.

Kerüljük a „mindenért fizetni kell” típusú társkeresőket, mert csak a pénztárcánkba akarnak belenyúlni, és idővel még több pénzt lenyúzni az emberről. Lehetőleg ne adjuk meg a túlontúl személyes adatainkat, például a címünket, telefonszámunkat, hova jártunk/járunk iskolába, vallási vagy politikai meggyőződésünket. Sosem lehet tudni, hogy ki látja a profilunkat, és ki akar visszaélni velük. Ne hazudjunk az adatlapunkon, mindent pontosan állítsunk be. Nem jó hazugsággal indítani az ismerkedést, ugye? Ha valamit nem akarunk megadni, akkor inkább hagyjuk kitöltetlenül. Fotót is módjával töltsünk fel, egy-kettő bőven elég, hogy felkeltsük valaki érdeklődését.

Sokan szeretik elkendőzni a valóságot. Ha valaki ismerkedni szeretne velünk, akkor merjünk találkozni! Ha erre az illető nem hajlandó, ne foglalkozzunk vele sokáig, mert valószínű, hogy csak át akar ejteni minket.

Léteznek olyan társkeresők, amelyekhez emelt díjas smseket kell küldeni. Mielőtt ebbe belemennénk, olvassuk el az apróbetűs részeket, nehogy egy havidíjas szolgáltatást aktiváljunk véletlenül is.

Kereshetünk társat vagy hirdethetjük magunkat apróhirdetésben is. Itt vigyázni kell, sokan csak szabadidőpartnert keresnek, vagy pénzért árulják a szolgáltatásaikat, nem is keresnek valódi társat. Ha igazi társat keresünk apróhirdetésen keresztül, próbáljuk meg pár szóban röviden összefoglalni, hogy kit is keresünk, és milyenek vagyunk. Ha nagyon nem szeretnénk megadni a telefonszámunkat, adjuk meg az e-mail címünket. Nyomtatott hirdetés esetén kérhetjük, hogy jeligére válaszoljanak az érdeklődők, így nem kell semmilyen személyes adatunkat megadni.

Sok sikert kívánunk!Oszd meg a Facebook-on
djarni
Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.