Feltörték a szomszédom autóját

2013. április 9.
Kategória: Seobaglyak Hirdetés | További

Szomszédomnak, a múlt héten feltörték az autóját. Szerencsére nem hagyott a kocsiban semmit, de az autóüvegét betörték, így nem tudott munkába indulni reggel. Ő mesélte nekem, hogy nem is sejtenék mennyi idő, mennyi utánajárás egy egyszerű autóüveg cseréje. Miután kihívta a rendőrséget, akik nem biztatták semmi jóval, felhívta a biztosítóját, hogy mi a teendője.

A kárbecslővel egyeztetett időpontot, kivett egy nap szabadságot, aztán várta a kárbecslőt. Miután sikerült kitölteni a papírokat, gondolta, hogy elindul szervizt keresni, de ekkor szembesült vele, hogy a -5 fokos hidegben, nem tud autóüveg nélkül közlekedni. Egyrészt a hideg miatt, másrészt, nem tud még az autóüveg szervizbe se bemenni, anélkül hogy ne kelljen folyamatosan, amiatt aggódnia, hogy valaki benyúl a kocsiba és kiveszi a napszemüvegét, mobil telefon töltőjét, GPS-ét stb. amiket általában, máskor nyugodtan otthagy a kocsiban néhány percre.

Ezután beszélt telefonon az egyik ismerősével, akinek egy felverődő kő törte be, nem is olyan rég, a szélvédőjét. Ő ajánlotta a Pilis Autóüveg Kft –t, mely mobil autóüveg szervizként tevékenykedik már évek óta és 1 óra alatt cserélték ki a múltkor a saját garázsában szélvédőjét. Ezen felbátorodva szomszédom is felhívta a szervizt és időpont egyeztetést követően, hamarosan meg is jelent két szerelő a szervizautóval és tényleg hihetetlen gyorsan cserélték ki a betört autóüveget.

Sőt nem csak a cserét intézték el nagyon gyorsan, de a cascós kárfelvételről is gondoskodtak, így nem kellett semmit fizetni. Bátran tudom ajánlani őket bárkinek , akinek megsérül autóüvege vagy szélvédője.Oszd meg a Facebook-on
djarni
Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.