Egyedi reklámpólók készítése

2013. május 10.
Kategória: Seobaglyak Hirdetés |

A póló az egyik legjobb ajándék, főleg, ha teljesen egyedi emblémájú. Amennyiben a póló reklámcélra készül, nagy előnye, hogy nagy felület áll rendelkezése, amivel szabadon rendelkezhetünk. Míg a kisebb ajándéktárgyak esetében szinte alig fér valami, egy pólónak az elülső és a hátulsó részére is lehet logót, feliratot, elérhetőséget nyomatni. Egy póló hosszútávon lehet jó befektetés a cég számára.

A legtöbb reklámajándék apró, és nem mindegyik tartós. A pólók jól láthatóak, ha viseli őket a tulajdonosa, moshatóak, így akár évekig is viselhetik őket. Rendkívül sokféle stílusú pólók közül lehet választani, ha reklámajándékként szeretnénk adni.

Választhatunk természetesen női és férfi változatok közül, vagy vannak unisex viseletek is. Nem szabad elfeledkezni a méretekről sem, így érdemes a legkisebb méretektől a legnagyobbakig vásárolni belőle. Ha egy céges partin szeretnénk a dolgozókat meglepni egy vállalati pólóval, akkor mindenképpen egy méretből többet is rendeljünk, hogy ne legyen félreértés abból, hogy elfogyott valamely méret.

A póló lehetőleg készüljön az adott cégre jellemző színekből, így a viselője még jobban fog harmonizálni az arculattal. Amennyiben feltűnő darabokat szeretnénk készíttetni, írassunk nagy feliratot.

Póló emblémázás

Nagyon jól mutat, ha az ügyfelekkel kommunikáló munkatárs cégemblémával ellátott pólót vagy pulóvert visel a munkaidejében. Az erre a célra készíttetett pólók esetében elég egy kisebb emblémát rakatni valamely jól látható helyre. Nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy egy dolgozónak több pólóra van szüksége, hogy amíg az egyik mosásban van, legyen mit viselnie.

Forrás: http://www.1001reklamajandek.hu

A vásárlókat is meglephetjük céges pólóval, pulóverrel, akár nyereményjátékok felajánlásaként, vagy például kérdőívek kitöltéséért járhat ajándékba. Az is nagyon megnyerő, ha egy drágább termékhez ajándékba jár a póló.Oszd meg a Facebook-on
djarni
Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.