A medencék kedvenc játéka: a seobaglyak

2011. február 8.
Kategória: Játék, Seobaglyak Hirdetés | További ,

A kerti medencék egyre több családi háznál felfedezhetők. Legtöbben gyermekeik miatt alakítatnak ki egy kisebb-nagyobb medencét az udvaron. Egy tikkasztó nyári délután a lurkók jókedvű pancsikolása és fürdőzése vidámságot csal a szülők arcára is. Ám a medencék nem igazi medencék bizonyos uszodatechnikai kiegészítők nélkül. Nem hiányozhat a professzionális medence gépészet, nem hiányozhatnak a felfújható gumimatracok, a vízi pisztolyok és a seobaglyak sem.

Nagy népszerűségnek örvend, főleg a 3-10 évesek körében ez a kis vízi játék. Nos, itt most nem egy igazi, élő seobagolyról van szó, hanem csupán a gyerekek kedvencéről, a beépíthető vagy befüggeszthető seobaglyak játékáról. Valószínűleg a felnőtteknek sem kell bemutatni a kerti medencék slágerjátékát, a vizet fröcskölő, pörgő-forgó, éneklő seobaglyakat. A legújabb trendek szerint jobb, mint egy nyakzuhany. A szivárvány minden színében pompázó, mókás kinézetű játék egy-kettőre belopta magát a gyerkőcök szívébe. A kisgyerek egyedül és többedmagával is tud játszani a csalafinta játékkal.

A seobaglyak játék lényege, hogy miközben forog, vizet lövell és fröcsköl minden fele. A leleményes gyerekek hamar rájönnek, hogy milyen klassz szórakozást jelent nekik a vízsugarak elől kitérni, a vízsugarak alatt átbújni, vagy fogócskázni köztük. A vidám dallamok még kellemesebbé és szórakoztatóbbá teszik a játékot.  A “dallamos szökőkút” némileg lemásolta a természetet is, bizonyára az éneklő seobaglyakra akar hasonlítani, egy kis mókával megfűszerezve. Az  ügyességi, minden porcikát megmozgató és rekeszizmokat sem kímélő játék nélkülözhetetlen alapja a professzionális medencegépészet kialakítása. Mindez szükséges ahhoz, hogy elkerüljük a baleseteket, továbbá minél hosszabb élettartamot adjunk a játéknak a folyamatos medence karbantartással, páldul megfelelő homokszűrő beépítésével.

További játékok és élményelemek a medencébe..

A seobaglyak játék médiapartnere a Dr. Bertényi Uszodatechnika Kft. További információért látogassa meg weboldalunkat.Oszd meg a Facebook-on
Zita