Csak megbízható oldalról töltsünk le zenét

2019. december 6.
Kategória: Hasznos Tippek |

Bár egyre több fiatal töltöget le zenéket és filmeket a legnagyobb nyugalomban, nem szabad azonban megfeledkeznünk arról, hogy az illegális zeneletöltés miatt hamar megüthetjük a bokánkat. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal néhány évvel korábban megalkotta az internetes részleget, ezután pedig elkezdett ráállni a különböző torrent oldalak ellenőrzésére. Ezzel egyértelműen azt remélték, hogy megállítják az illegális letöltőket, melyek évről évre egyre többen vannak.

Nem sokkal később célzott nyomozás keretein belül próbáltak gátat szabni az elmúlt években tendenciává vált szokásnak, miszerint a legújabban megjelent, legfrissebb filmeket és zenéket a trükkösebb torrentezők már akár a megjelenésük napján is le tudják tölteni. Bár hazánkban is még mindig szokás moziba járni, hiszen egy új film megnézésének, a széles vásznon megvan a maga hangulata. Azonban a zeneipar évről évre egyre nagyobb károkról számolnak be, mely egyértelműen az illegális zene letöltésnek tudható be.

Nem mindegy hogy honnan, mit töltünk le

Míg külföldön nagyon komoly pénzbírság jár a kalóz oldalak használóinak, sajnos vagy nem sajnos, egyelőre Magyarországon nem igazán büntetik az illegális letöltőket. Ezt a legtöbben pontosan tudják és ezért nem is tartanak a következményektől. Ennek ellenére, mégse legyen mindegy hogy éppen milyen oldalt böngészünk és honnan próbálunk letölteni filmet, vagy zenét.

Az illegális letöltő programok rengeteg rejtett kódot és vírusokat tartalmazhatnak, melyek igen nagy kárt tudnak tenni az eszközeinkbe, legyen szó laptopról, okostelefonról vagy számítógépről. Az ilyen megbízhatatlan oldalak és programok helyett célszerű olyat felkeresni, ahol legálisan juthatunk kedvenc előadónk legújabb slágereihez.

A zeneletoltesek.com weboldal tökéletes választás erre, hiszen a könnyen kezelhető portál segítségével akárki, másodpercek alatt letöltheti a legújabb zenéket mp3 formátumban. A kereső mezőn keresztül konkrét előadóra is rá tudunk keresni, de a zene letöltés kategóriájában válogathatunk a Külföldi és Magyar DJ-k mixei, magyar, és külföldi előadók mp3 zenéi között, sőt még akár hangoskönyveket is letölthetünk az oldalról.Oszd meg a Facebook-on
djarni
Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.