3 tipp ékszerválasztáshoz

2014. augusztus 20.
Kategória: Hasznos Tippek |

A nyár beköszöntével lengébb ruhákat hordunk, és sokkal szívesebben viseljük a kiegészítőket is. Természetesen ízlések és pofonok, és persze merészségünk foka is nagyon sokat számít, hogyan is variáljuk öltözékünket és a hozzá választott ékszereket, táskákat és cipőket.  Néhány egyszerű tipp segítségével könnyebben válhatunk királynővé.

Bohém elegancia – 1. tipp

Ki ne kedvelné a hőségben a könnyű, hosszú szoknyákat, és az átlátszó, lenge felsőket? Ezt, ha megspékeljük egy nyári hullámokkal gazdagított hajjal, és egy lapos, kedves kis szandállal, valamint egy bőr táskával, akkor máris úgy érezhetjük magunkat, mintha tengerparton sétálnánk végig. Nyakláncból, fülbevalóból, és karkötőből célszerű ehhez az öltözékhez bohém darabokat választani, amelyek tovább fokozzák a hatást. Ilyen egy indiai hangulatú, nagy, és színes gyöngyökkel kirakott darab, vagy egy sok-sok tarka kövecskével, kristállyal övezett ékszer.

Elegáns elegancia – 2. tipp

Sokan a nagy nyári melegben is szeretik megőrizni klasszikus, igazán nőies és csinos külsejüket. Ennek megfelelően előnyben részesítik a letisztult, egyszerű mintákat, formákat és anyagokat, és szívesen párosítják a szigorúbb miniszoknyát egy kellemes blúzzal és csinos szandállal. Ha ebbe a típusba tartozunk, akkor ékszerekből is olyat válasszunk, amelyik formájában szintén letisztult, visszafogott, és szolidságával fokozza tovább nőiességünket.

Hanyag elegancia – 3. tipp

Egy belevaló típusú hölgyemény, aki a nagy melegben a nadrágot is forrón szereti, szívesen párosítva ezt egy mélyen dekoltált trikóval, és akár egy bakanccsal, annak ékszerből sem mindegy, hogy milyet választ. Ebben az esetben bátran választhatjuk az eltúlzott kiegészítőket, egy óriási táskát extrém anyagból, egy hatalmas, fém vagy fa fülbevalót meghökkentő formával. Valamint igazán jó választás lehet egy vastag fémből készült karkötő is, netán egy hatalmas, plasztik változat. Biztos, hogy mindegyik fokozni fogja a hatást, és remekül kiegészíti vagány stílusunkat.Oszd meg a Facebook-on
djarni
Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.