Rengeteg kiegészítőt kapunk az ultramodern Blitzwolf vezeték nélküli porszívóhoz

2019. június 23.
Kategória: Életmód |

A mai modern világban egyáltalán nem ritka az, ha egy háziasszony különböző, korszerű eszközökkel szeretné megkönnyíteni nap mint nap a háztartásvezetéssel járó teendőket. A Blitzwolf márkanév könnyen lehet, hogy sok ember számára már ismerős, hiszen az elmúlt években termékeik a megfizethető árakról, és a kiváló minőségükről lettek híresek. Ennek köszönhetően pedig manapság már a márka minden terméke hatalmas népszerűségnek örvendhet.

Szuper teljesítmény, nagy szívóerő, dizájnos kinézet 

A Blitzwolf lényegében a Banggol saját márkájaként jelent meg, ma pedig már számtalan elektronikai eszközt vásárolhatunk meg tőlük. A töltők, az okos készülékek, és a fülhallgatók mellett nemrégiben megismerhettük a BW-AR 182 típusú vezeték nélküli porszívót is. A porszívó vásárlásakor rengeteg plusz eszközt kapunk, mely még inkább megkönnyíti a lakás vagy akár az autó takarítását is.

A dizájnos porszívó mellé ugyanis jár egy hosszabbító fémcső, egy padlókefe, egy kisebb méretű kefe, melynek segítségével akár az autónkat is ki tudjuk könnyedén vele porszívózni, hiszen kis helyekre is beférünk vele.

Kapunk még egy műanyag csövet a polcok letakarításához, egy akkumulátort, és töltőt, illetve egy fali tartót, mely a porszívó tárolása során hasznunkra lehet. Természetesen a dobozba megtalálhatjuk még a porszívó használati útmutatóját is. 

A készülék már első pillantásra is kiváló minőségről árulkodik, emellett könnyű kis gépezet, melynek még a kinézetére is nagy hangsúlyt fektetett a gyártó. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ezzel a modern vezeték nélküli masinával a porszívózást sokkal gyorsabban, és egyszerűbben el tudjuk végezni.

Használata rendkívül kényelmes, tisztítása nagyon könnyű, a fali mágneses tartó segítségével pedig a porszívó tárolása is pofonegyszerű. Aki pedig már kipróbálta, az a teljesítményéről sem panaszkodhat. Az első tesztelések során kiderült, hogy ez a porszívó képes még az apróbb kavicsokat is felszippantani a földről.

További írásokat a kinaibazis.hu weboldal talál.Oszd meg a Facebook-on
djarni
Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.