Néhány apró dolog, melyektől a férfi azonnal szerelmes lesz

2019. július 4.
Kategória: Életmód |

A nők, egy friss, nem rég kialakult párkapcsolatban mindig megpróbálnak maximálisan helyt állni, de sokszor rettegnek attól, hogy a szerelem náluk sokkal előbb kialakul, mint a partnerüknél. A férfiakkal e téren kicsit óvatosabban kell bánni, hiszen nem biztos hogy attól lesznek belénk fülig szerelmesek, hogy folyamatosan ölelgetve vannak, és egyfolytában körül vannak rajongva. Ne álljunk ehhez a témához görcsösen, hiszen ezt a férfiak általában megérzik, és sokszor meg is ijednek ettől a dologtól. Megtehetünk azonban pár apróságot annak érdekében, hogy a kiszemelt férfi rövid időnk belül belénk tudjon szeretni.

A férfiak szeretik, ha kikérjük a véleményét a dolgokról 

Lényegében mindegy, miről van szó, de egy férfinak nagyon sokat jelent az, ha tudja, valóban számít nekünk az ő véleménye. Ha azt érzi, legyen szó bármiről, hogy adunk a szavára, akkor ez lényegében tudat alatt enged bennünket közelebb ő hozzá. Jó, ha egy adott témába kimondottan kikérjük a véleményét, megkérdezzük, hogy ő mit gondol a dologról, esetleg egy adott helyzetben mit cselekedne a helyünkben. Ennek azonban a fordítottja is igaz, tehát ha egy idő után partnerünk azt érzi, hogy egyáltalán nem érdekel minket az ő véleménye, és teljesen figyelmen kívül hagy bennünket, hogy mit gondol a dolgokról, akkor egy idő után szép lassan el fog hidegülni tőlünk. 

Engedjünk neki teret, legyen szabadideje 

Tapasztalatból mondom, hogy egy férfi se szereti ha nagyon ránőnek a nyakára, és számukra idegesítő ha az aktuális partnere mindent szeretne tudni róla. Hogy mikor kivel volt, beszélgetett-e valakivel, mit fog csinálni holnap, vagy éppen miért nem vette fel rögtön a telefont. A férfiak megijednek az ilyen szintű kötöttségektől, ezért ha így viselkedünk, könnyen lehet, hogy akaratlanul el fogjuk magunktól riasztani őt. Ők egyáltalán nem szeretik azt érezni, hogy korlátozva van a szabadságuk, és nagyon nehezen viselik el azt is, ha a párjuk szabályokat állít fel, főleg akkor ha ez már a kapcsolatuk legelején megtörténik. Ahhoz, hogy a férfi teljesen önmaga tudjon lenni a párkapcsolatban, fontos hogy szabadnak érezhesse magát. 

Kerüljük a negativitást

Természetesen mindenki életében vannak olyan dolgok, melyekre nehéz pozitívan reagálni. Azonban próbáljunk meg arra törekedni, hogy mondataink, és tetteink később visszagondolva se legyenek bántóak. Ha megkérdezünk pár férfit, hogy mégis mi az a dolog, ami leginkább zavarja őket egy nő viselkedésében, nagy részük biztosan azt fogja mondani, hogy az, ha az illető mindent negatívan fog fel, és mindenbe a rossza látja. A férfiak sokkal jobban szeretnek úgy hazatérni kedvesükhöz, ha tudják, hogy az mosolyogva, boldogan fogja őt várni. Számukra egy nő egyébként is csak akkor vonzó, ha vidám, és sokat mosolyog. A férfiak nehezen viselik el a feszült helyzeteket, és a kiabálást, szeretne ilyenkor inkább csendben maradni azért, hogy a civakodásnak minél előbb vége legyen.Egy friss kapcsolatot így hamar tönkre tudnak tenni az apróbb veszekedések is.Oszd meg a Facebook-on
djarni
Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.