A vásárlók új kedvence a lamellás kerítés

2021. augusztus 4.
Kategória: Életmód |

Vannak olyan felhasználók, akik szeretik a megszokott és biztosnak mondható megoldásokat, miközben mások szívesen kipróbálnák a legújabb lehetőségeket. Amikor kerítést kell kiválasztani, akkor a legtöbb ember nyugalomra vágyik, és nem akarja, hogy az idegenek csak úgy belássanak. A kerten belül is vannak olyan részek, amik megérdemlik a takarást, ez lehet a kerti zuhanyzó vagy egy kis kuckó a gyerekeknek. Ha mindez mellé azt akarjuk, hogy olcsón kijöjjünk a befektetésből, akkor még nehezebbé válik a választás.

Nincs abban semmi rossz, hogy a saját kertünkben egyedül akarunk lenni, azonban nem mindegy, hogy mivel takarjuk el az udvart. Ha a kovácsoltvas túl nyitottnak tűnik, akkor még mindig választhatunk fából vagy műanyagból készült kerítést. Az egyik újdonság a lamellás kerítés, ami több előnnyel rendelkezik, így egyre több tulajdonos teszi le mellette a voksát.

Milyen előnyei vannak?

A lamellás kerítés előnyei a kkkfem.hu szerint a következők:

  • olcsó
  • átláthatatlan
  • árnyékol
  • elemenként kapható
  • egyszerű a telepítése
  • kisebb területekhez is használható
  • felfutnak rá a növények
  • természetes

Nézzük ezeket az előnyöket egy kicsit részletesebben is. Az olcsó árakat úgy kell érteni, hogy lényegesen könnyebben hozzájuthatunk, mintha kőből vagy fából készülne. A lamellákon keresztül senki nem tud benézni az udvarra, így nyugodtan kifeküdhetünk napozni. Egyesek szeretik a medence köré feltenni, így a délutáni órákban egy kis árnyékot nyújt. Nem kell felesleges méreteket tárolnunk otthon, mivel pont annyit tudunk megvenni, mint amennyire valóban szükségünk lesz.

A gyors telepítést úgy kell érteni, hogy fél nap alatt elkészülünk vele, nem fogjuk hetekig kerülgetni az udvaron. Ezért a tulajdonságért a pázsit is hálás lesz, fél nap alatt nem fog kikopni a fű. Nyugodtan feltehetjük a telek határaihoz, de akár kisebb területeket is elválaszthatunk vele, mint a zuhanyzót és a gyereksarkot. Ha szeretjük a növényeket, akkor élvezni fogjuk, amikor felfutnak a kerítésre, így még inkább természetközeli élményt nyújt, miközben a hatás minden kerthez illeszkedik.Oszd meg a Facebook-on
djarni
Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.