A legklasszabb fürdőjátékok, melyekkel móka lesz a pancsolás

2019. április 25.
Kategória: Életmód |

A legtöbb gyermek imád fürdeni, és ők általában jó 20-30 percet is képesek a kádba pancsolni minden este. Az ő esetükbe jó lehet olyan játékokat vásárolni, melyekkel nyugodtan tudnak játszani a fürdőkádba, fürdés közben, hiszen a vízben nagyon jókat lehet mókázni. Az állandó nedvesség miatt azonban azok a játékok, melyek nem fürdésre lettek gyártva, igen könnyen tönkre tudnak menni.

A fürdéshez való játékok hatalmas választékban vásárolhatóak meg

Találhatunk kimondottan olyan fürdős játékot, mely kislányos, illetve kisfiús, de nem kell sokat keresgélnünk akkor sem, ha gyermekünk kedvenc mesehősét szeretnénk megvásárolni puha, sípolós formában. A gumikacsa, és a halacskák mellett egyre népszerűbbek azok a fürdős játékok, melyek valamilyen animációs rajzfilm karakterei alapján készültek el.

Az a kisgyerek aki szeret alkotni, és rajzolni, tökéletes választás lehet a fürdőkréta, hiszen ennek köszönhetően a gyerek nyugodtan tud rajzolni fürdés közben, a fürdőkád belsejére. Rajzolás közben pedig ki tudja élni kreativitását és fejlődni tud a fantáziája is. Ezek a krétarajzok meleg vízzel könnyedén lemoshatóak a pancsolás végén, így az anyukának sem lesz gondja később a fürdőszoba takarítással, emellett ezek a fürdőkréták a legtöbb esetben szerencsére bőrbarát kréták is, így nem fognak allergiás reakciót okozni akkor se, ha a gyermek fürdővízébe beleázik.

A fürdőkréta mellett a különböző víz alatt használható gumiból készült kirakók is nagy örömet tudnak szerezni már a legkisebbek számára is. Ezek a puzzle darabok könnyedén feltapadnak a kádra, vagy a csempére, így fürdés közben is kirakózhatnak kedvükre. A kirakózás rendkívül jó hatással van a gyerekek fejlődésére.

Ha gyermekünk odavan a fürdőszobai mókázásért, és imádja a buborékokat, biztosan örülne olyan buborékfújó játéknak, mely egy gombnyomás után képes rengeteg buborékot fújni a kád fölé, melyet a gyerekek kedvükre pukkasztgathatnak ki.Oszd meg a Facebook-on
djarni
Hozzászólás írása

You must be logged in to post a comment.