seobagolyA seobaglyak és az Infraszauna

2011. április 16.
Hozzászólások kikapcsolva

Hogy kerül egy seobagoly egy infraszauna kabinba? A seobaglyak szeretik az infraszaunát? Mindenek előtt tisztázni kell, hogy mi az az infraszauna, mire jó, és milyen jótékony hatásai, előnyei, stb.. vannak. Mint tudjuk a seobaglyak éjszakai állatok, nappal leginkább alszanak, pihennek, mégis szívesen használják az infrakabin adta pozitívumokat. Több szemszögből meg lehet közelíteni egymáshoz való viszonyukat, lássuk ezeket. A seobaglyak és az Infraszauna Tovább..

Kategória: Seobaglyak Hirdetés | További , ,

Seobaglyak Bögre – Nyeremény felajánlás

2011. március 22.
Hozzászólások kikapcsolva

Nos, én már a verseny kezdetekor kitaláltam, hogy valamit felajánlok az 1. helyezett részére, vagyis, aki április 17-én 18:00-kor a seobaglyak kifejezésre, az organikus találatban az 1. helyet foglalja el a google.hu keresőben. Ez azonban bizonyos akadályok miatt akkor meghiúsult. Sanyi felajánlásának hatására viszont újabb kedvet kaptam arra, hogy tegyek én is egy felajánlást. Egy igazi seobaglyak emlékbögre tulajdonosa lehet a nyertes. Seobaglyak Bögre – Nyeremény felajánlás Tovább..

Kategória: Seobaglyak verseny | További , , ,

SzuperHold és Seobagoly

2011. március 18.
Hozzászólások kikapcsolva

2011. március 19. szombat – Szuperhold. Mi az, hogy szuperhold? Hallottál már róla? Ez egy nem mindennapi esemény, mely egy csodálatos égi jelenség. Ritka pillanatok egyike, amikor a Szuperhold látványa egybeesik egy Telihold fázissal is. Még ritkább eset, ha ezt egy Seobagoly meg is bámulhatja. Szuperhold az a jelenség, amikor földközeli maximumon jár a hold. Ezúttal akár 15%-kal fényesebbnek is láthatjuk. SzuperHold és Seobagoly Tovább..

Kategória: Seobaglyak Története | További ,

A seobaglyak rokona a seopapagájok?

2011. március 15.
Hozzászólások kikapcsolva

Ez egy érdekes és igen jó kérdés. A interneten elég sok sületlenség megtalálható, sokszor a valóságos események közé elrejtve. Korábbi cikkünkben értesülhettetek arról, hogy a seobaglyak szeretnek táncolni az éneklés és zenélés mellett, és milyen remek, egyedülálló tehetséggel rendelkeznek ezen a téren. Nos, rábukkantunk egy másik videóra, ahol nem egy seobagoly, hanem egy seopapagáj ropja a táncot a muzsikára. A seobaglyak rokona a seopapagájok? Tovább..

Kategória: Seobaglyak Videó | További ,

Hogyan csomagoljunk be egy macskát?

2011. március 8.

Igen, jól olvastad a kérdést. Idétlennek tartod? Akkor nézd meg mielőbb a következő videót, mely végig vezeti lépésről lépésre, hogyan csomagoljunk be egy macskát. Miért fontos ez? Ha háziállatot szeretnél ajándékozni egy kedves ismerősödnek, akkor igen is fontos lehet a következő oktató videó. Háziállat lehet bármi, macska, kiskutya, seobagoly, sebaglyak, határ a csillagos ég. Hogyan csomagoljunk be egy macskát? Tovább..

Kategória: Seobaglyak Videó | További ,

Egy védtelen seobagoly agonizálása

2011. február 28.

Egy szörnyű hírről kaptunk hírt. A seobaglyak.u4.hu forrásai szerint egy védtelen Seobagoly kínzását voltak kénytelenek egy Foci mérkőzés nézői végig nézni. Az éjszakai állat barátságos szándékkal megpróbálta sportszerű játékra bírni a futball meccs játékosait, miközben azok durva módon válaszoltak az ártatlan madár jószándékú közeledésére. Egy védtelen seobagoly agonizálása Tovább..

Kategória: Seobaglyak Videó | További , ,

Ki csinálta a Facebookot? Facebook alapítója

2011. február 17.
Hozzászólások kikapcsolva

Ki csinálta a Facebookot? Vajon miért írják ezt be ilyen sokan a google-be? Ennyi embert érdekel ez a kérdés? Ki az az ember, akinek a nevéhez fűződik a Facebook alapítása, alkotása, alapötlete? Nos, ha már ennyien kíváncsiak erre a sorsdöntő kérdésre, akkor önzetlenül felfedjük Mindenki számára a becses igazságot. Ha tovább olvasol, megkapod a választ.. Ki csinálta a Facebookot? Facebook alapítója Tovább..

Kategória: Vicc - Humor | További , , ,

A Seobagoly többesszáma a Seobaglyak?

2011. február 10.
Hozzászólások kikapcsolva

Ez egy roppant érdekes és találó kérdés. A megválaszolása nem egyszerű. Ugyanis először azt kell tisztázni, hogy mi a jó fene az a Seobagoly. Aki jártas az Interneten, foglalkozik keresőoptimalizálással, neki nyilván való, és nem ismeretlen szó a SEO. Ez idáig meg is van az egyébként összetett szó elejének értelmezése. Összetett egyáltalán? Erre később visszatérünk. A Seobagoly többesszáma a Seobaglyak? Tovább..

Kategória: Seobaglyak verseny | További , ,

Repülőjegy foglalás és vásárlás az interneten

2010. április 13.
Hozzászólások kikapcsolva

Reggel olyan köd volt, hogy a koszos ablakon kinézve nem láttam a szemközti seobaglyakat. Taxiba ültem, hogy idejében kiérjek a reptérre, s hogy legyen időm még egy kávét meginni indulás előtt. Mikor repülni kell, mindíg ideges vagyok. Talán ennek volt a következménye, hogy épp mikor odaértünk, vettem észre, hogy a repülőjegy ott maradt az asztalon. Gyors kör a taxival vissza. (egy seobagoly hátán lehet gyorsabb lett volna : ) ) Repülőjegy foglalás és vásárlás az interneten Tovább..

Kategória: Seobaglyak Hirdetés | További ,