seobaglyak.orgSeo verseny konklúzió 2 hónap után

2011. március 17.
Hozzászólások kikapcsolva

Már így 2 hónap után is elég összetett konklúziót tudok levonni a seo versennyel kapcsolatosan. Mivel még soha nem indultam ilyen versenyen, csak most először a seobaglyak kapcsán, így tulajdonképpen minden új, mint egy újszülöttnek. Azt vettem észre, hogy totál máshogyan kell keresőoptimalizálni egy olyan szegmensben, egy olyan témában, ami még az előtt nem létezett, mint egy ismert kulcsszó esetén. Seo verseny konklúzió 2 hónap után Tovább..

Kategória: Seobaglyak verseny | További ,

Seobaglyak .hu, .com, .org, a domainnév szerepe

2011. március 14.
Hozzászólások kikapcsolva

Vagyis kérdezhettem volna azt is, hogy vajon melyik a jobb, legjobb kulcsszavas domainnév választása a seobaglyak verseny ideje alatt? Természetes, hogy a legjobb domainneveket az szerzi meg, aki a leggyorsabban tudja leregisztráltatni azt, amit szeretne. Tény és való, hogy a domainnév is egyike a rangsorolási tényezők közül a google kereső algoritmusaiban. Azonban már itt több felé ágazik ez a faktor, összetevő. Ugyanis több féle képpen lehet vizsgálni egy domainnevet. Seobaglyak .hu, .com, .org, a domainnév szerepe Tovább..

Kategória: Seobaglyak verseny | További , ,

Helyzetjelentés a 29. napon

2011. február 14.
Hozzászólások kikapcsolva

Mint tudjuk, január 17-én startolt el a 2011-es év seo versenye, a seobaglyak verseny. Immáron a 29. napon járunk, amikor is elég sok következtetés levonható. 18 nap után megkaptam a seobaglyak.hu domainnevet, így már az is csatába szállt a többi versenyoldallal. Jelenleg, a 29. napon top10-ben van benne, még pedig a 8. helyen. Egyből utána követi a zenekarokaz.hu aldomain-en lévő úgynevezett bevezető oldal. Helyzetjelentés a 29. napon Tovább..

Kategória: Seobaglyak verseny | További , ,