seobaglyak.huSeobaglyak .hu, .com, .org, a domainnév szerepe

2011. március 14.
Hozzászólások kikapcsolva

Vagyis kérdezhettem volna azt is, hogy vajon melyik a jobb, legjobb kulcsszavas domainnév választása a seobaglyak verseny ideje alatt? Természetes, hogy a legjobb domainneveket az szerzi meg, aki a leggyorsabban tudja leregisztráltatni azt, amit szeretne. Tény és való, hogy a domainnév is egyike a rangsorolási tényezők közül a google kereső algoritmusaiban. Azonban már itt több felé ágazik ez a faktor, összetevő. Ugyanis több féle képpen lehet vizsgálni egy domainnevet. Seobaglyak .hu, .com, .org, a domainnév szerepe Tovább..

Kategória: Seobaglyak verseny | További , ,

Seobaglyak.hu újra töltve..

2011. február 15.

Nos, úgy döntöttem, meglépem az átirányítást. Igazából ez nem vesz el az időmből semmit, hiszen megvan 1-2 perc alatt. Csak át kell másolnom a tárhely tartalmát, plussz kimenteni az adatbázis fájlt, és kész is vagyok. Illetve annyi plusz munka volt / van még vele, hogy most ezt a cikket megírom : ). Ennek csupán 2 oka van. Egyrészt megpingeli a google-t és változik, frissül a tartalom, továbbá az sem utolsó szempont, hogy nyomom a kontentot : ) Seobaglyak.hu újra töltve.. Tovább..

Kategória: Seobaglyak verseny | További ,

Helyzetjelentés a 29. napon

2011. február 14.
Hozzászólások kikapcsolva

Mint tudjuk, január 17-én startolt el a 2011-es év seo versenye, a seobaglyak verseny. Immáron a 29. napon járunk, amikor is elég sok következtetés levonható. 18 nap után megkaptam a seobaglyak.hu domainnevet, így már az is csatába szállt a többi versenyoldallal. Jelenleg, a 29. napon top10-ben van benne, még pedig a 8. helyen. Egyből utána követi a zenekarokaz.hu aldomain-en lévő úgynevezett bevezető oldal. Helyzetjelentés a 29. napon Tovább..

Kategória: Seobaglyak verseny | További , ,