seoSeo Rejtvény

2011. február 16.

Nos, íme egy könnyű feladvány, mely kifejezetten a Seobaglyak számára készült. Ha van éjszakai Seobagoly, aki nem tud aludni, és már elege van a sok munkából, akkor itt egy könnyű rejtvény, mely hamar megfejthető. Nem kell semmi mást tenned, mint kitölteni a vízszintes sorokat, és akkor megkapod a rejtvény megfejtését, mely a középső, kiemelt sorban található. Seo Rejtvény Tovább..

Kategória: Játék | További , ,

A Seobagoly többesszáma a Seobaglyak?

2011. február 10.
Hozzászólások kikapcsolva

Ez egy roppant érdekes és találó kérdés. A megválaszolása nem egyszerű. Ugyanis először azt kell tisztázni, hogy mi a jó fene az a Seobagoly. Aki jártas az Interneten, foglalkozik keresőoptimalizálással, neki nyilván való, és nem ismeretlen szó a SEO. Ez idáig meg is van az egyébként összetett szó elejének értelmezése. Összetett egyáltalán? Erre később visszatérünk. A Seobagoly többesszáma a Seobaglyak? Tovább..

Kategória: Seobaglyak verseny | További , ,

Seobaglyak és a gportál linkek

2011. január 27.

Hihetetlen, hogy még mindig milyen hatalmas nagy népszerűségnek kedveznek a gportál linkek. Ennek jelentősége, hogy egy emeltdíjas sms-sel tulajdonképpen linkeket vásárolhatsz a gportal.hu oldalról, mely linkek minden aloldalon megjelennek. Mint tudjuk, a linkvásárlás ellenkezik a google irányelveivel, ezért a kontra meg is érkezett. A gportal.hu oldalának a pagerank értékét lenullázta. Seobaglyak és a gportál linkek Tovább..

Kategória: Seobaglyak verseny | További , , , ,