foThe Voice vs. Házasodna a gazda

2012. november 8.

Mi köze van a Házasodna a Gazda nevű reality show-nak a The Voice – Magyarország Hangja című énekes – zenés tehetségkutató versenynek? Nos, az alábbi cikkünkből ezt fogod megtudni. Össze lesz itt hasonlítva minden, ami szem szájnak ingere, no meg amit a jó nép nézni szokott. Az x-faktortól a megasztárig, a fent említett aktuális műsorokon keresztül. The Voice vs. Házasodna a gazda Tovább..

Kategória: Seobaglyak Hirdetés, Zene | További

A seobaglyak és az Infraszauna

2011. április 16.
Hozzászólások kikapcsolva

Hogy kerül egy seobagoly egy infraszauna kabinba? A seobaglyak szeretik az infraszaunát? Mindenek előtt tisztázni kell, hogy mi az az infraszauna, mire jó, és milyen jótékony hatásai, előnyei, stb.. vannak. Mint tudjuk a seobaglyak éjszakai állatok, nappal leginkább alszanak, pihennek, mégis szívesen használják az infrakabin adta pozitívumokat. Több szemszögből meg lehet közelíteni egymáshoz való viszonyukat, lássuk ezeket. A seobaglyak és az Infraszauna Tovább..

Kategória: Seobaglyak Hirdetés | További , ,

A seobaglyak és a nagy duett

2011. április 11.
Hozzászólások kikapcsolva

A seobaglyak a 2011-es év seo versenye, melyet a mox.hu fórum, illetve a nyereményeket felajánlók támogatnak, szponzorálnak. Április 17-én lesz vége, nem rég kiderült, hogy az eredmények ellenőrzéséhez nem akad önkéntes jelentkező. De most nem is ez a lényeg. Vannak éles helyzetek, éles versenyek is. Ilyen például a Csillag Születik, Megasztár, x-faktor, nagy duett és társai. Ezek azok a szezonális kulcs kifejezések, melyekre érdemes keresőoptimalizálni, hiszen alkalmi bevételt szerezhet ezáltal a tulajdonos. A seobaglyak és a nagy duett Tovább..

Kategória: Seobaglyak Hirdetés, Zene | További ,

Egyenlő esélyt Mindenkinek! Aktuális Top10

2011. április 8.
Hozzászólások kikapcsolva

9 nap van a verseny végéből, így úgy döntöttem, kap egy bivaj erős linket a jelenlegi top10 minden résztvevője, ezáltal egyenlő esélyt adva Mindenkinek. Első: seobaglyak.org. Második: seobaglyak.com. Harmadik: seobaglyak.hu. Negyedik: seobaglyak.u4.hu. Ötödik: seobaglyak.seo-keresooptimalizalas.hu. Hatodik: seo-baglyak.net. Hetedik: www.gumiauto.com. Nyolcadik: seobaglyak.co.hu. Kilencedik: seobaglyak.atspace.com. Tizedik: seobaglyak.me. Minek köszönhető ez a nemes tett? Ha érdekel az írásom, olvasd tovább a cikket. Egyenlő esélyt Mindenkinek! Aktuális Top10 Tovább..

Kategória: Seobaglyak verseny | További

Április 1. Seobaglyak és Bolondok napja – az eredet

2011. április 6.
Hozzászólások kikapcsolva

Elég érdekes gondolatláncot dekralál ez a cím csupán az elolvasása után is. Április 1-ről mindenkinek a vicc, humor, paródia és a Bolondok jutnak az eszébe. Ha számításba vesszük, hogy a seobaglyak is egy tréfás szó, melyre számtalan tréfás történet született, akkor vajon hogyan viszonyulnak a seobaglyak az idei év április 1-éhez? A cikkben elolvashatod a bolondok napjának eredetét is. Április 1. Seobaglyak és Bolondok napja – az eredet Tovább..

Kategória: Vicc - Humor | További , ,

Újabb felajánlás: seobaglyak dombormű

2011. április 6.
Hozzászólások kikapcsolva

Hamarosan végéhez érünk a seobaglyak versenynek, mégis érkezik újabb felajánlás, újabb nyeremény, mely nem is akármilyen. Plk nevű fórumtag kollega ajánlott fel 3 díjat az első három helyezett javára. Az általa rajzolt seobagoly nyomatokat fogja domborműnek vagy öntőmintának elkészíteni. Az biztos, hogy egy hosszú távú emlék marad ez az ajándéktárgy a nyertesek számára. Ne felejtsétek el, már csak 10 nap van, így még mindig lehet ajánlásokat tenni : ) Újabb felajánlás: seobaglyak dombormű Tovább..

Kategória: Seobaglyak verseny | További

Unalmas a seo verseny?

2011. április 6.
Hozzászólások kikapcsolva

Sok versenyző szájából (virtuális pennájából) hallom, hogy milyen unalmas tud lenni a seo verseny, így a vége felé. Nem tudom, más / korábbi versenyek esetén az utolsó hetek milyenek voltak, így nincsen összehasonlítási alapon. Mégis sokan mondják a fórumon, hogy unalmas, semmi változás, pangás van. Ez egyrészt saját magunktól függ. Ha nem írunk semmit, nem optimalizálunk, akkor nem is lesz változás : ) Unalmas a seo verseny? Tovább..

Kategória: Seobaglyak verseny | További

Seobaglyak Bögre – Nyeremény felajánlás

2011. március 22.
Hozzászólások kikapcsolva

Nos, én már a verseny kezdetekor kitaláltam, hogy valamit felajánlok az 1. helyezett részére, vagyis, aki április 17-én 18:00-kor a seobaglyak kifejezésre, az organikus találatban az 1. helyet foglalja el a google.hu keresőben. Ez azonban bizonyos akadályok miatt akkor meghiúsult. Sanyi felajánlásának hatására viszont újabb kedvet kaptam arra, hogy tegyek én is egy felajánlást. Egy igazi seobaglyak emlékbögre tulajdonosa lehet a nyertes. Seobaglyak Bögre – Nyeremény felajánlás Tovább..

Kategória: Seobaglyak verseny | További , , ,